Naturistencamping Jas du Sarraire

7,6
Zeer goed 3 reviews
Meer foto's (8)

Kenmerken

Ledenvoordeel

 • Korting op overnachtingen bij blootlocaties
 • Korting op activiteiten en evenementen
 • Korting op de entree bij sauna’s en zwembaden

Wil je ook profiteren van deze unieke voordelen die deze blootlocatie biedt? Klik dan hieronder en word lid! Dat kan al voor €2,50 per maand!

Lid worden

Beschrijving

Dit verenigingsterrein bevindt zich in het dal van Durance. Op dit 30 ha grote terrein bevinden zich rondom het hoofdgebouw (een bar met terras) 35 kampeerplaatsen met stroomaansluiting. Door de bobbelige ondergrond is het terrein voor caravans lastig te bereiken. Er worden 3 accommodaties verhuurd. Door het omringende bos is er genoeg schaduw. Je kunt in de rivier zwemmen of in het buitenbad.

Het terrein ligt in de buurt van de Gorges du Verdon. NFN/INF-kaart verplicht. Geopend van 15 juni tot en met 15 september. Reserveren verplicht. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.

Faciliteiten en mogelijkheden Naturistencamping Jas du Sarraire

 • Sanitair: (af)wasbakken, douches, toiletten.
 • Voorzieningen: recreatieruimte, telefoon, kinderspeelplaats.
 • Zwemmen: rivier, buitenbad.
 • Activiteiten: vissen, jeu des boules, tafeltennis, velden voor balspelen, tennis, paardrijden.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

7,6
  Ligging
  7,7
  Faciliteiten
  5,7
  Hygiëne
  8,7
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Kindvriendelijkheid
  6
9

Wie rust en natuur zoekt is hier op de goede plek, er zijn heel veel plekjes op de plateaus en langs het weggetje waar je een tent kan neer zetten. Sanitair is verouderd maar is prima, voldoet aan alle wensen. Beheerder is erg vriendelijk en correct, hebben hier gewandeld met haar en kruiden gezocht. Zelfs de modderpoel van de wilde zwijnen gevonden. Van boven de camping is een gezicht zichtbaar in de rots wand bekend als de vouyeur, dit was dan ook de enigste. We hebben met hond en tent onze rust kunnen vinden hierop deze camping. Degene die rust natuur en weinig prikkels van andere mensen zoekt, is hier op de juiste plek. Zwembad is perfect onderhouden en wordt dagelijks schoon gemaakt. Geen lichtvervuiling, prachtige sterrenhemels. Camping is moeilijk te vinden. Ga van Pont Mirabeau in noordelijke richting St Paul, aan je rechterhand na 1400 meter is de camping aangegeven, even bellen van te voren is verstandig maar er is altijd plek (30 hectare). zelfs voor campers is er voldoende plek, maar wel over een onverharde weg. Warm water, stroom is aanwezig. Veel plezier en rust toegewenst op een prachtige plek.

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  6
  Hygiëne
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10

03 sep 2015 - mi

5,3

We hebben dit terrein bezocht maar zijn er niet gaan staan. Het is een piepklein verenigingsterrein wat eigenlijk niet meer is als een weggetje wat langs een rivier loopt tussen bergen door. Dit weggetje eindigt bij een zwembad. Links en rechts op de bergen staan wat caravans, raadsel hoe die daar gekomen zijn. Behalve het echtpaar wat ons ontving was er niemand. De gasten plekken zijn niet meer dan inhammen langs het weggetje, sanitair is verouderd.

  Ligging
  5
  Faciliteiten
  5
  Hygiëne
  6

30 jul 2015 - Mavi

8

Jas de Sarraiere is een bijzonder terrein. Wanneer je van enigzins avontuurlijk houdt en ruige natuur, dan is dit de plek om te kamperen. Zeker niet geschikt voor grote caravans en grote campers. Er is een heerlijk zwembad. Het sanitair is niet nieuw, maar superschoon.

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  6
  Kindvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10

29 jul 2015 - Elske

Contactinformatie

Adresgegevens
Pont de Mirabeau
F-13490 Jouques
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Frankrijk
Contact
E-mail
jasdusarraire@gmail.com
Telefoon
+33 (0)617552082
Website
https://jas-du-sarraire.frama.site/
Navigatieadres
Google coördinaten
43.68677, 5.68447
map Open kaart