Le Fayard en Dobrá Luka worden textielcampings

Wordt lid

Helaas zijn twee campings die voorheen naturistisch waren, vanaf dit seizoen niet meer geschikt voor naaktrecreatie. 

Eigenaren naturistencamping Le Fayard stoppen ermee

Lange tijd was Le Fayard een naturistencamping, maar deze Franse camping sluit in 2021. De eigenaren stoppen ermee en de camping zal verder gaan onder een andere naam, met nieuwe eigenaren en als textielcamping.

“Gezien onze leeftijd (70+) vinden we dat we er wel toe waren om ons campingleven te stoppen. We willen hierbij graag allen die bij ons een poosje hebben doorgebracht bedanken voor hun gezelschap en sommigen ook voor zomaar even een handje toesteken bij de gemeenschappelijke maaltijden of voor het belangeloos hanteren van een pot verf, hamer e.d.” – Cor en Ella Veen.

Naturistencamping Dobrá Luka gaat verder als textielcamping Modrá Farma

Camping Dobrá Luká in Slowakije gaat voortaan door het leven als camping Modrá Farma. Bij de naamswijziging hoort ook een koerswijziging en die is helaas niet meer bloot. Eigenaren Mark en Margo vinden dat zelf ook ontzettend jammer, schrijven ze aan de redactie. Ze kijken met veel plezier terug op de afgelopen tien, blote jaren. Het besluit is het gevolg van de coronacrisis. Als textielcamping wordt Modrá Farma interessanter voor een groter publiek.