Latin Day op Flevo Natuur!

Latin Day op Flevo Natuur!

05-06-2023: Naaktrecreanten moeten zich welkom blijven voelen op het naaktstrand van Zandvoort. Met die insteek lopen er gesprekken met de gemeente Zandvoort en de verscheidene strandpaviljoenhouders, op initiatief van NFN Open & Bloot. Een update over de laatste stand van zaken rond het grootste en drukste naaktstrand van Nederland.

Geniet van de lekkerste salsa, kizomba-, bachata- en Caribbean dansshows, workshops, party’s en heerlijk eten! Tussendoor is er volop de mogelijkheid om te genieten van de uitgebreide wellnessfaciliteiten van naturistencamping Flevo Natuur. Een welverdiende vakantie vol dansen, feesten, lachen en ontspannen in de zwembaden, de sauna’s en heerlijk genieten van één van de vele opgietingen of van een heerlijke massage.

Dansworkshops en salsafeest

Kun je nog geen salsa, bachata of kizomba dansen? Geen probleem! Tijdens de Latin Day kun je het leren. Doe mee aan één van de workshops en leer in 1 dag Latin dansen. In de ochtend worden er verschillende workshops gegeven waarin je kennismaakt met de 3 verschillende dansstijlen. Beginner of bevorderd, alleen of samen; plezier gegarandeerd! En wat je overdag hebt geleerd breng je ’s avonds gelijk in praktijk tijdens het gezellige Salsa feest.

Verblijf

Om deel te nemen aan de Latin Day op Flevo Natuur kun je kamperen met je eigen kampeermiddel of verblijven in een bungalow, chalet, lodge of luxe villa. De toegang tot – en deelname aan – het feest, optredens en workshops zijn bij je verblijf inbegrepen (wel even apart aanmelden). Optioneel kun je voor de avond nog een heerlijk buffet bijboeken.

Meer informatie, het programma en boeken voor het weekend van Latin Day vind je op https://www.flevonatuur.nl/latin-day

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Naturistenpark Flevo Natuur.