Internatuur is al 35 jaar een begrip in blootvakanties

Wordt lid

Feest bij Internatuur! De reisorganisatie bestaat op 1 juni precies 35 jaar.

,,Internet bestond toen nog niet”, vertelt Christy-Anne Kniestedt die sinds 1996 betrokken is bij het bedrijf. ,,Mijn moeder Anneke is de oprichter van het bedrijf. Ik herinner me nog hoe we met een typemachine en carbonpapier aan de slag gingen. Vanaf het begin vonden wij het belangrijk om locaties eerst zelf te zien voordat we ze gingen verkopen. Dat doen we nog steeds.”

Sinds 1 juni 1987 bezoeken Anneke of Christy-Anne persoonlijk alle locaties. ,,Daardoor kunnen wij alle bestemmingen goed met elkaar vergelijken. Dat is nog steeds onze grote kracht.” Internatuur is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. ,,Daardoor kunnen we onze klanten de zekerheid bieden dat ze te maken hebben met een goed bedrijf. Ook weet je als klant zeker dat je nooit je geld kwijt bent door, bijvoorbeeld, een failissement.”

Internatuur is inmiddels specialist in Nederland als het gaat om blote vakanties. Wie bij het bedrijf zijn of haar vakantie boekt kan er niet alleen van uit gaan dat de bestemming dik in orde is. Ook alle andere zaken zijn prima voor elkaar. ,,Wij regelen het hele pakket, vlucht, huurauto of transfer en accommodatie. Ook kunnen wij de reis verzekeren. Mocht er iets zijn met één van de onderdelen, hoef je maar met 1 organisatie contact op te nemen, wel zo handig. We zijn 24 uur per dag bereikbaar in geval van een calamiteit”, aldus Christy-Anne.

Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan via info@internatuur.nl.

Internatuur is al 35 jaar een begrip in blootvakanties

Foto: Christy-Anne en Anneke