France 4 Naturisme: vakantie-aanbod 2022

Wordt lid

Laat je wegwijs maken door Frankrijk, van de Atlantische Oceaan, de Middellandse Zee tot het landschap van de Provence. De nieuwe vakantiebrochure boordevol vakantie-inspiratie van France 4 Naturisme is verschenen. Download ‘m gratis op deze pagina. 

Hou je van de oceaan? Of meer van niksen aan de Middellandse Zee? Of ga je nog liever naar Corsica? Wat jouw keuze ook is, France 4 Naturisme biedt voor ieder wat wils. Ze bieden de nodige accommodaties en faciliteiten voor een perfecte vakantie dichtbij de natuur. De campings van France 4 Naturisme zijn voorzien van zwembaden, WiFi en kinderclub. Heerlijk voor jong én voor oud!

 

 

Locaties

Oceaanliefhebbers zullen een heerlijk verblijf doorbrengen midden in de Landes op naturistencamping Arnaoutchot, in Vielle-St-Girons: Of geniet van een vakantie met de voeten in het water op naturistencamping Euronat Village, in de Gironde!

Wie houdt van een vakantie aan de Middellandse Zee, kan zijn hart ophalen op het Domaine de Belezy in de Provence. In de Gard, vlakbij de Gorges de l’Ardéche, is het Domaine de la Sablière ideaal voor een 100% natuurlijke gezinsvakantie. Ontdek naturistencamping Sérignan Plage Nature voor gezellige momenten aan de rand van de Middellandse Zee.

En tenslotte, voor wie droomt van turkoois water, is Corsica een klein paradijs. Ga met het gezin naar het Riva Bella Thalasso & Spa Resort in Aleria in de Haute-Corse: ontspanning en plezier gegarandeerd!

Wat maakt de locaties van France 4 Naturisme bijzonder?

France 4 Naturisme onderscheidt zich van andere locaties op de volgende punten:

– Lokale producten in de horeca; Elke locatie werkt met lokale producten in de restaurants, elke streek heeft zijn eigen specialiteit en er wordt samengewerkt met lokale ondernemers.
– Dankzij hun inzet voor natuurbescherming werd aan de campings Arnaoutchot, Bélézy, La Sablière en Riva Bella het label “Clef Verte” toegekend. Ook voeren zij het keurmerk ‘Qualité Tourisme’, dat houdt in dat je zeker weet dat je op een locatie komt met aandacht voor gasten, voor de hygiëne en onderhoud en voor het milieu.
Unieke workshops; potten bakken, theater, meditatief zingen, djembé, dans, kralen, fimo, mozaiek, pixel art, natuurworkshops, cosmetica maken en nog veel meer. Voor elk wat wils!
Wellnessactiviteiten; op alle locaties is er de mogelijkheid om kennis te maken met onder meer yoga, massages, meditatie, Pilates, botanische wandelingen of fitness. Verder beschikt elke locatie over eigen wellnessfaciliteiten zoals sauna’s, zwembaden, hamam, een thalasso spa en kun je gebuike maken van diverse lichaamsbehandelingen. 
– Alle zes locaties liggen in prachtige natuurgebieden met rust & ruimte voor iedereen.

Serignan Plage
Domaine de la Sabliere
France 4 Naturisme: vakantie-aanbod 2022