adverteren 2020


Wil jij onder de aandacht komen bij mensen die graag in hun blootje recreëren en bewust van het leven genieten? Bekijk hier onze advertentiemogelijkheden en tarieven.

Advertenties 2020

NFN Open & Bloot

Wij zijn belangenbehartiger, kenniscentrum, ledenorganisatie en initiatiefnemer voor naaktrecreatie in Nederland.

Advertenties 2020

2,5 miljoen naaktrecreanten

Herhaaldelijk onderzoek heeft uitgewezen dat er in Nederland zo’n 2,5 miljoen mensen zijn die zo nu en dan naakt recreëren.

Advertenties 2020

Groot bereik!

De tijdschriften van BlootGewoon! en Natuurlijk! NFN worden elk kwartaal door 58.000 lezers gelezen en met onze online uitingen bereiken we tot wel 75.000 unieke bezoekers per maand.

Advertenties 2020

Plekken wereldwijd

Wereldwijd kun je bloot recreëren op duizenden plekken; van naaktstranden en campings tot verenigingen en wellnessresorts. Ieder maakt hierin zijn eigen keuze.

Advertenties 2020

Het merk BlootGewoon! is er voor iedereen die het fijn vindt om bloot te ontspannen. Om je vrij te voelen of gewoon uit praktisch gemak. Met Blootgewoon! laten we geïnteresseerden op een laagdrempelige manier zie hoe fijn en vrij blootrecreatie voelt en nodigen we hen uit om het zelf te ervaren. Dit doen wij online, via onze evenementen en met BlootGewoon! magazine; het enige publiekstijdschrift over naaktrecreatie.

Advertenties 2020

Het merk Natuurlijk! NFN is er speciaal voor wie bloot veel meer is dan een vorm van ontspanning; misschien wel een levensstijl. Bewust leven, sociale gelijkheid en verbondenheid met elkaar en met de natuur zijn belangrijke kernwaarden. Dat gemeenschapsgevoel vind je terug tijdens evenementen maar ook via de website, onze nieuwsbrieven, ledenmagazine UIT! en bijlage UIT! de doeken.

Advertenties 2020

BlootKompas! helpt iedere maand tienduizenden unieke bezoekers bij hun zoektocht naar de perfecte blootlocatie. Daarmee is www.blootkompas.nl dé locatievinder voor een heel selectieve doelgroep: naaktrecreanten. Met een Basispakket ben je direct vindbaar voor de bezoekers. Dit kost je helemaal niets! Wil je echter het beste uit BlootKompas! halen? Kies dan het Pluspakket of het DeLuxe-pakket. 

magazines

Adverteren in print

Advertenties 2020

BlootGewoon! magazine is een fris, laagdrempelig publieksmagazine over vrijheid, ontspannen en lekker in je vel zitten. Het magazine verschijnt tweemaal per jaar en zit vol tips, reisreportages en wellnessmogelijkheden. Het blad is bedoeld voor iedereen die zo nu en dan bloot wil ontspannen. BlootGewoon! magazine wordt gelezen door 58.000 NFN-leden en is te koop bij diverse Nederlandse tijdschriftenwinkels, via bol.com en via de webshop van NFN Open & Bloot.

UIT! is het ledenmagazine over naaktrecreatie dat tweemaal per jaar aan NFN-leden (58.000) wordt toegestuurd. Het tijdschrift UIT! is er voor iedereen voor wie bloot méér is dan alleen een recreatievorm. Het magazine ligt ook bij enkele honderden bibliotheken en diverse naturistenlocaties. Het staat boordevol reisreportages, buitentips, camping- en verenigingsnieuws, gezondheidsweetjes, duurzame tips en mooie wellnessplekjes. 

Advertenties 2020

OnLine

Digitale nieuwsbrief

Advertenties 2020

Er worden elke maand diverse nieuwsbrieven verstuurd. Deze gaan naar ruim 28.000 online abonnees. De BlootGewoon!-nieuwsbrieven zijn interessant voor iedereen die het fijn vindt om zo nu en dan bloot te recreëren om een gevoel van vrijheid te ervaren of gewoon uit praktisch gemak. De Natuurlijk! NFN-nieuwsbrieven behandelen thema’s die aansluiten bij mensen die naturisme meer als een levensstijl zien en waarden als respect voor elkaar en voor de natuur belangrijk vinden. De BlootKompas! nieuwsbrieven focussen met name op mooie blootlocaties.

OnLine Locatievinder

BlootKompas!

Advertenties 2020

Met een BlootKompas! Basispakket ben je direct vindbaar  voor de bezoekers van www.blootkompas.nl. Dit kost je helemaal niets! Wil je echter het beste uit BlootKompas! halen? Kies dan het Pluspakket of het DeLuxe-pakket. Hiermee beheer je actief reviews en laat je het beste en meest uitgebreid zien wat jouw blootlocatie te bieden heeft.

Je kunt ook een banner (advertentie) plaatsen op blootkompas.nl en www.nfn.nl. Ook kun je per week een positie kopen op de homepagina van BlootKompas! of specifieke landenpagina (‘In het Zonnetje’). Daarnaast is het mogelijk een post te plaatsen op de Facebookpagina van BlootKompas!. 

 

magazines & Online

Rubrieks-
advertenties

Advertenties 2020

Eenvoudig en betaalbaar adverteren in het magazine UIT!, de ledenbijlage van BlootGewoon! magazine of op www.nfn.nl? Dat kan! Door het plaatsen van een rubrieksadvertentie breng je al vanaf € 17,57 de boodschap onder de aandacht van duizenden naaktrecreanten. 

Combideals

Het maximale uit je advertentiebudget halen? Kies dan voor een aantrekkelijke combideal. 

DELUXE

30%

korting

PLUS

25%

korting

Standaard

20%

korting

Alle kortingen gelden per kalenderjaar en worden alleen verleend bij reservering voorafgaand aan het advertentiejaar. Geldt niet i.c.m. andere kortingen. Bij tussentijdse bestellingen en wijzigingen wordt het voltarief gehanteerd en worden eventuele hogere kosten op basis van nacalculatie gefactureerd.

Meer weten of een advertentie plaatsen?

Wij staan je graag te woord. Neem contact op met Advertising Manager Cornelia Schepp via 033 – 253 30 50 of ad@nfn.nl.