NFN Ledenvoordeel

Alle ledenvoordelen staan hier voor je op een rij:

Als lid van NFN Open & Bloot help je ons bij de belangenbehartiging voor alle Nederlanders die wel eens bloot recreëren. En je helpt om naturisme meer maatschappelijk geaccepteerd te krijgen. Je ontvangt 4x per jaar ons magazine en met je jaarkaart krijg je toegang tot alle naturistische locaties in de hele wereld! Benieuwd naar al ons ledenvoordeel? We hebben het voor je op een rijtje gezet.

Speciaal voor jou!

Dank je wel dat je lid bent van NFN Open & Bloot! Zonder jouw steun kunnen wij ons belangrijke werk niet doen.

Met de actiecode DANKJEHAMAM10 ontvang je € 10,- korting op onze kleurige hamamdoek ‘Hera’ met het Natuurlijk! NFN merklabel. Voor deze praktische omslagdoek betaal je nog maar € 7,50 in plaats van € 17,50.

bg7-lidwerftlid-cadeau-scaled-1.jpg

LID-WERFT-LID

Ken jij iemand die net als jij graag naakt recreëert, maar is diegene nog geen lid van NFN Open & Bloot!? Je partner, een goede vriend?  Tip hem of haar dan om via jou lid te worden. Je ontvangt dan een leuk cadeautje! 

Sauna’s en welness

Geniet jij ook zo graag van een dagje naar de sauna? Even helemaal tot rust komen en relaxen. Met onze jaarkaart krijg je bij veel sauna’s en wellnesscentra korting.

Campings

Ben jij fan van kamperen met tent, vouwwagen, caravan of camper? Veel campings in binnen- en buitenland bieden ledenkorting.

Accommodaties

Boek jij graag een appartement, vakantiehuis of bed & breakfast? Ook bij veel accommodaties krijg je ledenkorting.
istock-498579920.jpg
istock-942126972.jpg
el-portus.jpg

Webshop

In de webshop vind je reisgidsen, onze magazines, strandartikelen en nog veel meer. Neem snel een kijkje!

Zorgproducten

Met meer dan 170 jaar ervaring is Boots hét toonaangevende health en beauty merk in Engeland. In Nederland heeft Boots 59 apotheken en een online platform.

Reisorganisaties

In Nederland zijn er enkele reisbureaus die gespecialiseerd zijn in naturistische vakantiebestemmingen.
 
 

Collectieve zorgverzekering

Het Heilbron Zorgcollectief laat leden kiezen tussen zes zorgverzekeraars, zodat je onder meer profiteert van korting op de premie.
20150728-foto-dopper-2.jpg
boots-ledenvoordeel.jpg
bg-caroussel.png
heilbron-verzekering-nfn.jpg
NFN Ledenvoordeel