Thermen Sauna Suomi (gesloten in 2022)

Meer foto's (5)

Kenmerken

Diversen

  • Gezinsvriendelijk

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt met je NFN-jaarkaart? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Thermen Sauna Suomi is de perfecte locatie in Noord-Holland om te genieten van een dagje wellness. Al 45 jaar is Thermen Sauna Suomi in Hoorn een begrip in West-Friesland.

Je kunt hier genieten van verschillende thermen- en saunafaciliteiten. Het is ook mogelijk losse behandelingen en beauty-arrangementen, al dan niet in combinatie met de thermen- en saunafaciliteiten, te boeken. De medewerkers zijn gediplomeerd op diverse terreinen.

Op sommige dagen zijn kinderen bij deze sauna ook welkom. Check de website van de sauna voor actuele informatie over gezinsdagen.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Holenweg 6
1624 PB Hoorn
Noord-Holland
Nederland
Contact
E-mail
service@suomi.nl
Telefoon
+31 (0) 229 214 882
Website
www.suomi.nl
Navigatieadres
Google coördinaten
52.6460512, 5.0791214
map Open kaart