Spa Marsana

Meer foto's (7)

Kenmerken

Ledenvoordeel

2019: Bij reservering van de privé spa van tenminste drie uur wordt uw verblijf gratis met een half uur verlengd, dit is een voordeel van € 15,-.

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Spa Marsana biedt privacy en rust, zonder medebezoekers. Je mag zelfs je eigen hapje en drankje meebrengen! Marsana werkt volgens een all-in-tarief: badjas, handdoeken, slippers, alles is inbegrepen!

Koffie en thee, scrubzout, shampoo, douchegel en parkeren is gratis. Ontspannen doe je met je eigen muziek, die je kunt streamen via Bluetooth of USB. Daarnaast biedt deze accommodatie je een Finse sauna, jacuzzi, infrarood- en stoomcabine.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Pastoor N de Reimsstraat 12
6231 HK Meerssen
Limburg
Nederland
Contact
E-mail
info@spamarsana.nl
Telefoon
+31 (0) 43 365 3410
Website
http://www.spamarsana.nl/
Navigatieadres
Google coördinaten
50.88751800000001, 5.752438999999981
map Open kaart