Sauna Vihta Zandhuizen

Meer foto's (4)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Sauna Vihta Zandhuizen heeft een weids uitzicht over de weilanden en ligt in het zuid-oosten van Friesland in het dorpje Zandhuizen. Voor de saunaliefhebber die gesteld is op persoonlijke aandacht in een gezellige sfeer, is dit een plek waar je lichaam en geest echt tot rust komt.

Sauna Vihta Zandhuizen is er voor de doorgewinterde saunaliefhebber maar ook voor de beginnende saunaganger. De medewerkers van Sauna Vihta Zandhuizen staan doen er alles aan om je het gevoel te geven dat je echt even “thuis” komt.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Zandhuizerweg 6
8389 TB Zandhuizen
Friesland
Nederland
Contact
E-mail
info@saunavihta.nl
Telefoon
+31 (0)561 43 02 31
Website
http://www.saunavihta.nl/
Navigatieadres
Google coördinaten
52.91149, 6.1541
map Open kaart