Reset Lifestyle

Meer foto's (5)

Kenmerken

Algemeen

  • Hammam

Activiteiten

  • Meditatie

Diversen

  • NFN / INF lidmaatschap verplicht
  • Alleen volwassenen

Faciliteiten

  • Hammam
  • Massage
  • Rasul

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

ZOMERACTIE
Lidmaatschap 2021 + € 12,50 korting op Nudie-producten.
Word de rest van het jaar 2021 voor slechts € 25,- per persoon lid van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je meteen een kortingscode waarmee je € 12,50 extra korting op Nudie-producten in de webshop krijgt!

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Reset Lifestyle is een centrum voor leefstijl verandering en relatie boosting. De naam ‘Reset Lifestyle’ verwijst naar een omschakeling van de leefstijl, die leidt naar een gezonder lijf. Gezonde voeding en leefstijl zijn de sleutel naar het oplossen van veel gezondheidsklachten. Coaches en therapeuten helpen je om op natuurlijke wijze weer terug in balans te komen en te blijven. Niet alleen gezondheid door voeding, maar ook gezondheid in je relatie staat bij hen centraal

Vanuit de praktijk helpen ze mensen, die vaak al jarenlang last hebben van hun gezondheid. Zij hebben meestal al veel geprobeerd, maar niets helpt echt. Of mensen die al tijden (zware) medicijnen gebruiken en hier heel graag van af willen. Met de  aanpak waarbij zij leefstijl als medicijn inzetten, hebben ze al veel mensen van hun gezondheidsklachten afgeholpen.

De 3 pijlers van Reset Lifestyle:

  • Health staat voor gezondheid door consulten en behandelingen, dit kan ook verandering van leefstijl zijn. Dit is de ayurveda site.
  • Body is voor ontspanning en onderhoud van het lichaam ter voorkoming van bijvoorbeeld stress en spierpijn. Het is de wellness site.
  • Life is de site voor relatie tot jezelf, de relatie mat partner een boost te geven. Opheffen van trauma’s en blokkades. Dit is de tantra site.

Aanmelden en reserveren bij Reset Lifestyle

Leden die komen met een geldige NFN Jaarkaart krijgen 25% korting. Deze voordeelkaart staat gelijk aan de VIP status, die geeft regelrecht 25% korting op het gehele aanbod met uitzondering van combinaties en acties. Aanmelden voor de voordeelkaart gaat via de shop behorende bij de pijlers.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Tegelenpad 11
1324 DP Almere
Flevoland
Nederland
Contact
E-mail
info@resetlifestyle.nl
Telefoon
06 - 11236369
Website
https://resetlifestyle.eu/nfn-leden
Navigatieadres
Google coördinaten
52.3603268, 5.208341700000005
map Open kaart