Platja Illa Roja

8,3
Zeer goed 4 reviews

Kenmerken

Algemeen

 • Aan zee
 • Zandstrand
 • Kiezelstrand
 • Gratis toegang
 • Parkeren op < 1 km

Ledenvoordeel

 • Korting op overnachtingen bij campings en accommodaties
 • Korting op activiteiten zoals workshops
 • Korting op de entree bij sauna’s en zwembaden

Wil je ook profiteren van deze unieke voordelen die deze accommodatie biedt? Klik dan hieronder en word lid! Dat kan al voor €2,50 per maand!

Lid worden

Beschrijving

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

8,3
  Ligging
  8,8
  Faciliteiten
  8
  Kindvriendelijkheid
  7,7
  Prettig Bloot recreëren
  9,3
  Hygiëne
  7
8

Helaas geen 100% naakstrand meer....

Ik bezocht de locatie Met partner

Het is en blijft het mooiste strandje in de omgeving. Helaas trekt dit ook niet-nudisten aan en is het verworden tot een 70% textielstrand. Mensen met kinderen die nog nooit bloot hebben gezien komen er en staren je aan. Er is zelfs een bord geplaatst met Respect Platja Nudista maar dat mag niet helpen. In de ochtenden wel bijna alles bloot. Zo jammer. Ga erheen, maar ga dan wel naakt. Het is toch ook niet de bedoeling dat wij naakt gaan liggen op een textielstrand??

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  8

15 aug 2019 - Sjaak

7,7

Mooi heerlijk naaktstrand. Er komt al eens een gekleed iemand, maar dat is relatief weinig, voornamelijk naakte mensen. Mooie zonnige ligging. Kleine kiezeltjes waardoor het ook fijner is. Gratis parkeren mogelijk vlak in de buurt, naaktstrand is wel iets moeilijker bereikbaar voor mensen die minder goed ter been zijn. Geen toilet in de buurt, wat wel jammer is. Voor een goede plaats moet je er snel bij zijn. Naarmate de zon draait, heeft een heel deel van het strand geen zon meer door de rots. Dus kies zeker goed je plaatsje uit!

  Ligging
  7
  Kindvriendelijkheid
  8
  Prettig Bloot recreëren
  8

15 feb 2018 - Jelle

8,8

Wat een prachtig strand!! Ga hier naar toe, 90% ligt er naakt. In het begin liggen wat meer geklede jongeren maar als je wat doorloopt ligt iedereen naakt. Een van de allermooiste stranden van de Costa Brava. Wel zelf alles meenemen want er is niets in de buurt, wat ikzelf zeer fijn vind.

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  9
  Hygiëne
  6
  Prettig Bloot recreëren
  10

27 jun 2017 - Marc

8,5

Een populair en daardoor ook drukker naaktstrand. Wel gezellig druk. Verder zonder enige faciliteiten. Populair bij met name de jeugd is om vanaf een rots de zee in te springen. De rots zelf ligt op de scheiding gekleed/naaktstrand, dus zijn het voornamelijk geklede jongeren die er vanaf springen. Verder loopt er ook een wandelpad langs de rotsen omhoog. Is verder niet ‘hinderlijk‘ qua kijkers. Op het strand ook relatief nogal wat geklede gasten.

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  8
  Prettig Bloot recreëren
  10

18 sep 2014 - Ed uit Hoogerheide

Contactinformatie

Adresgegevens
Naaktstrand Platja Illa Roja
Spanje
Navigatieadres
Google coördinaten
41.977835186533426, 3.210352456513988
map Open kaart