Plakias Beach

8,9
Geweldig 2 reviews

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt met je NFN-jaarkaart? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! * Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

8,9
  Ligging
  9
  Faciliteiten
  8
  Prijs / kwaliteit
  10
  Eten en drinken
  6
  Kindvriendelijkheid
  10
  Zwemmen
  10
  Hygiëne
  10
  Staat van het sanitair
  8
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  8
9,2

Kreta Plakias beach

Ik bezocht de locatie Met partner

Aan de Oostkant van Plakias beach ligt het naaktstrand beoordeeld met de blauwe vlag( schoon strand en voldoende afval bakken) Voldoende douches met zoet water. Voor 2 strandbedjes en parasol betaalde €6/dag. De vriendelijke verhuurder is altijd bereidt om een bedje bij te plaatsen. Geen eetgelegenheid of toilet. Hiervoor moet je ongeveer 150 meter lopen naar het geklede strand. Strand is kindvriendelijk door een licht glooiende bodem. Hier en daar wel rotsen op de bodem, maar die zijn goed te zien door het heldere water. Strand is bedekt met grof zand. Voor ons een fijn strand waar we graag komen.

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  8
  Prijs / kwaliteit
  10
  Eten en drinken
  8
  Kindvriendelijkheid
  10
  Zwemmen
  10
  Hygiëne
  10
  Staat van het sanitair
  8
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  8

21 sep 2021 - Tite

8,3

Het meest oostelijke deel van het strand van Plakias is naturistisch. Op het mooie gele zandstrand staan ruim 50 rieten parasols met onder elke parasol 2 eenvoudige ligbedden. Deze kun je voor € 3,- per dag (€ 5,- voor 2 stuks) gebruiken. Er is een zoetwater stranddouche (geen drinkwater!). Je kunt er goed zwemmen en voor kinderen is het ook veilig omdat de bodem geleidelijk aan afloopt. In het water liggen een paar grote rotspartijen waar het leuk snorkelen is omdat daar vaak visjes omheen zitten. Er is geen sanitair. Daarvoor moet je ongeveer 200 mtr naar het westen naar een strandbar (textielstrand). Daar kun je ook drinken en eten.

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  4
  Kindvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10

14 aug 2017 - hermans

Contactinformatie

Adresgegevens
Plakias
Kreta
Griekenland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
35.181034, 24.400377
map Open kaart