Plage La Giraudière (Oléron)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Michelin kaart 71, deelkaart 14. U neemt de D126. U rijdt rechtdoor over de weg langs het strand, het bos in. Op het strand gaat u rechtsaf en u loopt 10 minuten noordwaarts, ca 450 meter. Naturisme is toegestaan op een stuk van 400 meter (tot aan het rijtje sparren)  op basis van een gemeentelijke verordening van 17/03/2003. Het strand wordt niet bewaakt.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
17370 Village-Plage (op île d'Oléron)
op île d'Oléron
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
45.861295, -1.2384739999999965
map Open kaart