Plage La Giraudière (Oléron)

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Michelin kaart 71, deelkaart 14. U neemt de D126. U rijdt rechtdoor over de weg langs het strand, het bos in. Op het strand gaat u rechtsaf en u loopt 10 minuten noordwaarts, ca 450 meter. Naturisme is toegestaan op een stuk van 400 meter (tot aan het rijtje sparren)  op basis van een gemeentelijke verordening van 17/03/2003. Het strand wordt niet bewaakt.

Adresgegevens

Adres

17370 Village-Plage (op île d'Oléron)
op île d'Oléron

Navigatieadres

Google coördinaten
45.861295, -1.2384739999999965
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website