Plage de Pampelonne

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

ZOMERACTIE
Lidmaatschap 2021 + € 12,50 korting op Nudie-producten.
Word de rest van het jaar 2021 voor slechts € 25,- per persoon lid van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je meteen een kortingscode waarmee je € 12,50 extra korting op Nudie-producten in de webshop krijgt!

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Plage de Pampelonne ligt ten zuiden van St. Tropez bij het kustplaatsje Pampelonne. Dit is een groot zandstrand met een textiel-, gemengd en naturistisch gedeelte (200 meter). Vanaf Saint-Tropez de strandroute richting restaurant “Le Neptune” volgen. Het strand wordt met borden aangeduid.

Via Ramatuelle, op de rotonde linksaf richting Saint-Tropez, vervolgens richting phare de Camarat, daarna Cabane Bambou. Het aangeduide naturistenstrand begint ongeveer 50 meter na “Cabane Bambou”. Toegang via “Bonne Terrasse”.

Plage de Tahiti is aan het noorden van Plage de Pampelonne.
 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
83350 Ramatuelle
Frankrijk
Contact
E-mail
Telefoon
04.94.79.81.52
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
43.235679, 6.663030
map Open kaart