Plage de Pampelonne

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Plage de Pampelonne ligt ten zuiden van St. Tropez bij het kustplaatsje Pampelonne. Dit is een groot zandstrand met een textiel-, gemengd en naturistisch gedeelte (200 meter). Vanaf Saint-Tropez de strandroute richting restaurant “Le Neptune” volgen. Het strand wordt met borden aangeduid.

Via Ramatuelle, op de rotonde linksaf richting Saint-Tropez, vervolgens richting phare de Camarat, daarna Cabane Bambou. Het aangeduide naturistenstrand begint ongeveer 50 meter na “Cabane Bambou”. Toegang via “Bonne Terrasse”.

Plage de Tahiti is aan het noorden van Plage de Pampelonne.
 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
83350 Ramatuelle
Frankrijk
Contact
E-mail
Telefoon
04.94.79.81.52
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
43.235679, 6.663030
map Open kaart