Plage de Pampelonne

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Plage de Pampelonne ligt ten zuiden van St. Tropez bij het kustplaatsje Pampelonne. Dit is een groot zandstrand met een textiel-, gemengd en naturistisch gedeelte (200 meter). Vanaf Saint-Tropez de strandroute richting restaurant “Le Neptune” volgen. Het strand wordt met borden aangeduid.

Via Ramatuelle, op de rotonde linksaf richting Saint-Tropez, vervolgens richting phare de Camarat, daarna Cabane Bambou. Het aangeduide naturistenstrand begint ongeveer 50 meter na “Cabane Bambou”. Toegang via “Bonne Terrasse”.

Plage de Tahiti is aan het noorden van Plage de Pampelonne.
 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
83350 Ramatuelle
Frankrijk
Contact
E-mail
Telefoon
04.94.79.81.52
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
43.235679, 6.663030
map Open kaart