Plage de la Côte Sauvage-Bouverie

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Michelin kaart 71, deelkaart 14. U neemt de D25. Er zijn grote parkeertreinen bij de tweede strandopgangen. U loopt 25 minuten door het bos van La Courbe. Tussen lijn 13 en lijn 32 is naturisme toegestaan op een stuk van 5 km strand op basis van een gemeentelijke verordering van 28/02/2005. Hier is zwemmen verboden en voorzichtigheid geboden. Het strand is onderdeel van de ‘Club du Soleil Aunis et Saintonge’.

Bron: Naturistenvakanties Wereldgids.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Ronce-les-Bains-La Tremblade
Poitou-Charentes
Frankrijk
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
45.78285, -1.23322
map Open kaart