Naturistencamping Alpine Resort

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naturistencamping Alpine Resort is een vriendelijke familiecamping in de omgeving van Millersburg. Deze camping ligt in de staat Ohio in de Verenigde Staten.Er zijn niet veel faciliteiten, maar er worden veel activiteiten georganiseerd en het terrein wordt geprezen om de attente eigenaars. Aangesloten bij de AANR. Let op: onderstaande gps-gegevens geven de locatie van het dichtstbijzijnde dorpje aan. Neem voor de exacte locatie contact op met het terrein.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
PO Box 110
OH 44654 Millersburg
Ohio
Verenigde Staten
Contact
E-mail
Telefoon
+001 (330)6746856
Website
http://www.alpineresort.club/
Navigatieadres
Google coördinaten
40.55451, -81.91792
map Open kaart