Naturistencamping Alpine Resort

Meer foto's (5)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naturistencamping Alpine Resort is een vriendelijke familiecamping in de omgeving van Millersburg. Deze camping ligt in de staat Ohio in de Verenigde Staten.Er zijn niet veel faciliteiten, maar er worden veel activiteiten georganiseerd en het terrein wordt geprezen om de attente eigenaars. Aangesloten bij de AANR. Let op: onderstaande gps-gegevens geven de locatie van het dichtstbijzijnde dorpje aan. Neem voor de exacte locatie contact op met het terrein.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
PO Box 110
OH 44654 Millersburg
Ohio
Verenigde Staten
Contact
E-mail
Telefoon
+001 (330)6746856
Website
http://www.alpineresort.club/
Navigatieadres
Google coördinaten
40.55451, -81.91792
map Open kaart