Naturistasziget

7,2
Goed 3 reviews
Meer foto's (9)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

7,2
  Ligging
  7,3
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  7,5
  Kindvriendelijkheid
  7,5
  Hygiëne
  7,5
  Prettig Bloot recreëren
  7,5
8

Gemaild, gebeld, geen contact! Ook na een maand niet, werkelijk ongehoord... We spreken Hongaars, kennen de plek, kortom best leuk om er te zijn, maar geen service! Zijn maar naar een andere plek gegaan, gezien de eerdere reacties is dit dus zeker geen aanrader! De beoordeling van de service klopt, de ligging ook, als is het wel ver van Budapest voor bezoek. De overige beoordelingen kan ik helaas niet geven...

  Ligging
  8

03 jul 2017 - Hennoek

5,5

Wij wilden deze camping bezoeken en hebben enkele dagen ervoor geprobeerd deze te bellen. Na 2 dagen kregen we iemand aan de lijn die alleen Hongaars sprak. Aangezien wij geen Hongaars spreken was het een kort gesprek. Toch maar er naar toe gereden leek deze camping compleet verlaten. Jammer.... Daarna heb ik een mail gestuurd om te vragen of de camping nog open was. Hierop heb ik tot op heden (2 weken later) geen reactie gehad... De ligging en uitstraling leek ons erg leuk, maar we hebben alleen maar een beetje door de omheining kunnen zien. Wellicht lukt het ons volgend jaar wél. :)

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  5
  Eten en drinken
  5
  Kindvriendelijkheid
  5
  Hygiëne
  5
  Prettig Bloot recreëren
  5

01 sep 2016 - Frank

8,8

Aardige, kleine camping achter restaurant, met ook een terrasje aan de naturistenkant. Wat simpele huisjes en een caravan te huur, voor een vriendenprijsje. Genoeg plaats voor tenten en caravans. Rustig, in mei was ik hier vrijwel alleen. Op zaterdagmiddag sauna, maar misschien ook wel op andere tijden als je daarom vraagt, ik geloof niet dat er veel vaste regels zijn. Klein meertje op de camping waar je kan zwemmen. Dagtripjes naar Budapest goed mogelijk. De beheerder/eigenaar spreekt Duits, dat is wel heel prettig in Hongarije...

  Ligging
  6
  Faciliteiten
  7
  Eten en drinken
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10

05 feb 2015 - Maarten Sepp

Contactinformatie

Adresgegevens
Szentendrei szigeten
HU-2015 Szigetmonostor
Hongarije
Contact
E-mail
pannat@t-online.hu
Telefoon
+36 (0)26394356
Website
http://naturistasziget.hu/en/
Navigatieadres
Google coördinaten
47.69692939999990, 19.105456199999900
map Open kaart