Naaktzwemmen De Koornmolen

Kenmerken

Faciliteiten

  • Binnenbad

Algemeen

  • Openbaar toegankelijk

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naturistische Zwemvereniging Puur Natuur (NPN) organiseert naaktzwemmen in De Koornmolen in Zevenhuizen. Er zijn losse kleedcabines en grote kleedkamers. Voor mindervalide is er een kleedruimte met extra faciliteiten. Je spullen kun je opbergen in de daarvoor bestemde kluisjes. Het zwembad heeft toezichthouders en badmeesters die alles in de gaten houden.

Naaktzwemmen De Koornmolen Zevenhuizen

Het naaktzwemmen in Zevenhuizen onder de naam ZPN  (Zevenhuizen Puur Natuur) kan op zaterdagmiddag van 16.00 tot 17.30 uur. De deuren gaan open om 15.50 uur tot 16.10 uur. Het is verplicht om je gegevens achter te laten in verband met de coronaregelgeving.

Data: start 19 september t/m december. 2021 nog niet bekend.

Entree
De entree bedraagt 5 euro. Indien je regelmatig komt zwemmen is een 10 badenkaart à 40 euro aan te bevelen. Gedurende het seizoen worden door de ZPN (Zevenhuizen Puur Natuur) diverse activiteiten georganiseerd. Meer informatie vind je de Facebookpagina  van ZPN.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Tweemanspolder 6-A
2761 ED Zevenhuizen
Zuid-Holland
Nederland
Contact
E-mail
info@koornmolen.nl
Telefoon
0180 631 654
Website
https://www.koornmolen.nl/nl/
Navigatieadres
Google coördinaten
52.009305, 4.566640
map Open kaart