Naaktzwemmen De Koornmolen

Kenmerken

Faciliteiten

  • Binnenbad

Algemeen

  • Openbaar toegankelijk

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt met je NFN-jaarkaart? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! * Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naturistische Zwemvereniging Puur Natuur (NPN) organiseert naaktzwemmen in De Koornmolen in Zevenhuizen. Er zijn losse kleedcabines en grote kleedkamers. Voor mindervalide is er een kleedruimte met extra faciliteiten. Je spullen kun je opbergen in de daarvoor bestemde kluisjes. Het zwembad heeft toezichthouders en badmeesters die alles in de gaten houden.

Naaktzwemmen De Koornmolen Zevenhuizen

Het naaktzwemmen in Zevenhuizen onder de naam ZPN  (Zevenhuizen Puur Natuur) kan op zaterdagmiddag van 16.00 tot 17.30 uur. De deuren gaan open om 15.50 uur tot 16.10 uur. Het is verplicht om je gegevens achter te laten in verband met de coronaregelgeving.

Data: start 19 september t/m december. 2021 nog niet bekend.

Entree
De entree bedraagt 5 euro. Indien je regelmatig komt zwemmen is een 10 badenkaart à 40 euro aan te bevelen. Gedurende het seizoen worden door de ZPN (Zevenhuizen Puur Natuur) diverse activiteiten georganiseerd. Meer informatie vind je de Facebookpagina  van ZPN.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Tweemanspolder 6-A
2761 ED Zevenhuizen
Zuid-Holland
Nederland
Contact
E-mail
info@koornmolen.nl
Telefoon
0180 631 654
Website
https://www.koornmolen.nl/nl/
Navigatieadres
Google coördinaten
52.009305, 4.566640
map Open kaart