Naaktstrand Tumbledown Bay

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Om Naaktstrand Tumbledown Bay te bereiken neem je de State Highway 75 (Akaroa). Voor je bij Little River aan komt, sla je rechtsaf bij het Te Oka Bay bord. Blijf doorrijden over de slingerende kronkelweg! Tumbledown ligt net voor Te Oka. Parkeer de auto en volg het pad naar het strand. Een veilig vlak strand met weinig schaduw.

Adresgegevens

Adres

Tumbledown Bay
7591 Canterbury Region
Nieuw-Zeeland

Navigatieadres

Google coördinaten
-43.857132, 172.767716
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website