Naaktstrand Skutberget – Karlstad

Kenmerken

Algemeen

  • Natuurwater
  • Geschikt naaktstrand
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het Naaktstrand Skutberget – Karlstad ligt aan het meer van Vänern ligt ongeveer 7 km van Karlstad. Het strand hoort bij de niet-naturistencamping van Skutberget. Vroeger was het een officieel naturistenstrand. In de praktijk wordt naturisme nog hier steeds beoefend op het westelijke deel van het strand.

Parkeer de auto op de parkeerplaats bij de texitile Skutbergets Camping. Loop langs een aantal oude toiletten rechts naar het trainingsspoor en volg deze 200 – 300 meter tot er kliffen zijn en een wegwijzer die aangeeft dat het verboden is honden te laten blijven of spelen op het strand. Er is ook een bank en een vuilnisbak. Het naaktstrand is ongeveer 250 meter lang. Op een zonnige dag zijn er meerdere mensen zonder kleren. Kom genieten van zon en water!

Heb jij Naaktstrand Skutberget – Karlstad in Zweden bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand in Zweden. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Värmland
Zweden
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
50.370400, 13.38830
map Open kaart