Naaktstrand San Lorenzo

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid
  • Toezicht

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand San Lorenzo ligt 4 kilometer ten noorden van de vuurtoren van Cullera en is een officieel naaktstrand. Het wordt in het noorden begrensd door Sueca, in het zuiden door het strand van El Dosel en in het westen door een duinrug die het scheidt van een kleine parkeerplaats die in de zomer gemakkelijk te vinden is, maar op mooie dagen snel vol is.

Het strand heeft een lengte van 3100 meter en een gemiddelde breedte van 40 meter. Het heeft geen promenade en is toegankelijk vanaf de parkeerplaats via een houten loopbrug of vanaf de naburige stranden. er is fijn goudkleurig zand en helder water.

Er zijn voetbaden en badmeesterposten. Er is een strandbar, de Nudiguito, waar je in een sfeer van vrijheid een hapje kunt eten.

Bereikbaarheid Naaktstrand San Lorenzo

Vanaf Cullera vertrek je vanaf de vuurtoren naar het noorden langs de weg CV-503 (calle de la farola). Bij de rotonde na 900 meter ga je rechtdoor richting Valencia-El Saler. Die weg vervolgen we richting Valencia. Op 2,2 kilometer vanaf de rotonde is er nog een rotonde met in het midden een wit geschilderde ijzeren constructie. Hier ga je rechtsaf, richting Valencia (CV-502). Nu moet je voorzichtig zijn, want om naar het strand te gaan moet je een verharde weg naar rechts nemen die je gemakkelijk kunt missen als je niet oplet. Het is de eerste weg die die je ziet, zo’n 190 meter vanaf de rotonde. Bij de ingang op de linkeroever staat een afvalcontainer en rechts, op het hek staat  ‘naturistenstrand’ met zwarte verf geschilderd.

Vanaf Valencia te komen, neem je de snelweg CV-500 richting El Saler, Sueca en later El Saler, El Perelló. Vervolgens wordt de snelweg een autonome snelweg met één rijstrook in elke richting.  Neem op de rotonde de afslag La Devesa. Verderop, ter hoogte van een brandweerkazerne aan de rechterkant, is nog een rotonde. Ga rechtdoor en passeer de gola de pujol en de pier van de lagune. Links is de weg die naar de parkeerplaats leidt, maar daar kun je niet afslaan en moet je rechtdoor langs El Perellonet, El Perelló, Mareny de Barraquetes. Mareny de Vilches en Mareny de Sant Llorenç. Na ongeveer 2 km is er een bord dat een rotonde aangeeft om naar het strand van Cullera (links) en de stad Cullera (rechts) te gaan. Achter het bord is een pad naar links. Op het hek dat een veldje omringt, helemaal aan het begin van het pad, staat ‘naturistenstrand’ .

Vanaf de afrit van de hoofdweg tot aan de parkeerplaats is er 1,5 kilometer pad in slechte staat tussen boomgaarden, waar in veel delen maar één auto past. Er zijn passeerstroken, voor het geval je een andere auto tegenkomt. Dit is niet ongewoon in het zomerseizoen.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Mareny de San Lorenzo
Spanje
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
39.2097163, -0.2370318
map Open kaart