Naaktstrand Oostplas

5,5
Voldoende 4 reviews

Kenmerken

Algemeen

 • Zandstrand
 • Natuurwater
 • Gratis toegang
 • Bereikbaar per OV
 • Parkeren op < 1 km

Ledenvoordeel

 • Korting op overnachtingen bij campings en accommodaties
 • Korting op activiteiten zoals workshops
 • Korting op de entree bij sauna’s en zwembaden

Wil je ook profiteren van deze unieke voordelen die deze blootlocatie biedt? Klik dan hieronder en word lid! Dat kan al voor €2,50 per maand!

Lid worden

Beschrijving

M.i.v. 1 augustus 2020 wordt recreatie aan de Oostplas verboden  vanwege de te grote drukte en hieruit voortvloeiende overlast. Dit geldt voor het gehele recreatiegebied. Het naaktstrand is al niet meer geschikt voor naaktrecreatie: het strand is overstroomd en bloot zonnen kan bijna alleen nog maar aan de doorgaande weg.

Naakstrand Oostplas ten zuiden van Tilburg staat ook bekend als de Nieuwe Ruischvoorn of Put van Heel. Aan de zuidoostkant van deze plas ligt een terrein dat niet zichtbaar is voor bewoners van de daarnaast liggende woonwijk. Zwemmen wordt afgeraden in verband met een koude onderstroming.

Parkeren Naakstrand Oostplas:
Kan aan de rand van Goirle. De Oostplas is geen officiële zwemplaats. Rondom de plas staan borden met de tekst: ‘Niet zwemmen en duiken. Koude onderstroming.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

5,5
  Ligging
  7,5
  Faciliteiten
  2
  Prettig Bloot recreëren
  7
5,3

Bloot

Ik bezocht de locatie Alleen

Deze plaats is geen officiële locatie, maar naakt recreëren wordt wel toegestaan. Je vind hier voornamelijk mannen, maar ze hebben niet allemaal bijbedoelingen. Soms wel, maar je hebt daar geen last van als je zelf zonder bijbedoelingen komt. De sfeer is gewoon relaxed. Prima om een uurtje of wat lekker te zonnen en een boekje te lezen. Zwemmen is aan deze zijde van de plas niet echt mogelijk. Aan de andere zijde, de textielzijde, kan dit beter. De auto kan in de aangrenzende woonwijk worden geparkeerd, het is dan nog ca. 10 minuutjes lopen. Met de fiets kun je wel helemaal tot op de locatie komen.

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  2
  Prettig Bloot recreëren
  6

20 mei 2020 - Henri

Alleen maar blote mannen in de bosjes, ook geen verwijzingsborden van NFN, zeker geen aanrader. Er is geen strand te zien

02 sep 2015 - Leon

Aan de Oostplas is echt geen naturistisch strandje te vinden. Een strook modder waar drie of vier mensen op kunnen, dat is alles. Beste NFN, deze plek is echt het vermelden niet waard.

23 aug 2015 - Dirk

7,5

Beperkte parkeergelegenheid aan de toegangsweg. Mooi natuurgebied zonder enige enkele faciliteiten.

  Ligging
  7
  Prettig Bloot recreëren
  8

09 aug 2015 - Paul

Contactinformatie

Adresgegevens
Voor GPS/OV: Hogewal 55
Goirle
Noord-Brabant
Nederland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
51.53104, 5.09508
map Open kaart