Baaij van Sunj

Kenmerken

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid
  • Toilet
  • Verhuur ligbedden en parasols
  • Wifi

Algemeen

  • Zandstrand
  • Officieel naaktstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het eiland Lopud ligt 7 km ten noordwesten van Dubrovnik op het toeristische eiland Elafita, dichtbij de eilanden Elaphites en Kolocep. Toegankelijk per boot vanaf de haven van Gruz (Dubrovnik).

Het naaktstrand ligt in de baai van Sunj
De baaj, toegankelijk vanaf het dorp Lopud via een wandelpad van 1 km, wordt gedomineerd door de kerk Notre-Dame van Sunj. Er is een lang zandstrand, waarvan een deel is gereserveerd voor het naturisme. Sunj is waarschijnlijk één van de beste zandstranden in deze regio.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
20222 Baai van Sunj
Lopud
Dubrovnik
Kroatië
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
42.679567, 17.951578
map Open kaart