Naaktstrand Koktebel

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Officieel naaktstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Oekraïne een voor velen onbekende naturisme bestemming, beschikt wel degelijk over een naaktstrand. Dit naaktstrand vindt u in de Krim in het zuidoosten van de Oekraïne. Het naaktstrand Koktebel heeft een lengte van 700 meter en is gelegen ten oosten van de stad. Het strand is niet moeilijk te vinden, via het openbare strand komt u vanzelf op het naaktstrand. Op het naaktstrand ziet u erg veel tenten op ongeveer 50 meter van het water, de echte naturist woont hier vele maanden onafgebroken. Meer dan de helft van de zonaanbidders zijn vakantiegangers uit het dorp.

 

Naast dit bovengenoemd naaktstrand, zijn er nog twee naaktstranden in Koktebel. Koktebel sea aan de rand van alle gebouwen in het oosten nabij Cape Koktebel Chameleon. Het derde en wellicht meest populaire naaktstrand is gelegen een rustige baai in Koktebel.  Hier is een mooi zandstrand en een rustige, kalme zee. Het strand strekt zich uit tussen twee heuvels op een afstand van enkele honderden meters, maar de breedte van het strand is niet meer dan vijf meter.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Koktebel
Crimea
Oekraïne
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
44.961667, 35.254722
map Open kaart