Naaktstrand Cala de Aigua Dolç

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Cala de Aigua Dolç is bereikbaar met de auto vanuit Denia. Volg de weg langs de jachthaven, het strand La Marineta Casiana en later Los Almendros en Los Pinos. Volg de richting naar Playa los Rotes en parkeer de auto op straat. Rechts volg je een toegangsweg naar 2 of 3 chalets daar (voor de kust) en ook de toegangsweg naar het strand waar een steile ladder naar de inham loopt.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
03700 Dénia
Alicante
Spanje
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
38.820938, 0.160491
map Open kaart