Naaktstrand Ardeer

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Kiezelstrand
  • Officieel naaktstrand
  • Gratis toegang

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

ZOMERACTIE
Lidmaatschap 2021 + € 12,50 korting op Nudie-producten.
Word de rest van het jaar 2021 voor slechts € 25,- per persoon lid van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je meteen een kortingscode waarmee je € 12,50 extra korting op Nudie-producten in de webshop krijgt!

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Helemaal bovenaan het schiereiland Ardeer, een onderdeel van Stevenston in North Ayrshire en de thuisbasis van het enige ‘officële’ naaktstrand aan het zuidwestelijke Schotse vasteland. Het strand strekt zich uit over ongeveer 3.2 km (2 mijl) met een zeedijk, duinen en de voormalige Nobel/ICI-werken.

In het dorp Ardeer, sla rechtsaf in de richting van de kerk, neem daarna de afslag links en dan rechts (volg de borden Beach Point). Aan het einde vindt u de Beach Park parkeerplaats. Vanaf de parkeerplaats rijdt of wandelt u in zuidelijke richting langs de openbare toiletten naar de kaap. Daar net voorbij vind je het naaktstrand.

De naturisten zijn vaak te vinden op het strand voorbij de eerste golfbreker, maar bijna overal op dit gedeelte van het strand (buiten de Burns gedenkmuur op de zeedijk) is naturisme toegestaan. In totaal is het 15-20 min lopen vanaf de parkeerplaats.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Ardeer
Schotland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
55.631832, -4.766333
map Open kaart