Massagecursussen Witte Waterlelie

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

ZOMERACTIE
Lidmaatschap 2021 + € 12,50 korting op Nudie-producten.
Word de rest van het jaar 2021 voor slechts € 25,- per persoon lid van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je meteen een kortingscode waarmee je € 12,50 extra korting op Nudie-producten in de webshop krijgt!

Word nu lid van NFN

Beschrijving

De cursussen worden gegeven door massagetherapeut Jan Geurts. De nadruk ligt op het doen en ervaren van massage.

De meest holistische massage is de ayurvedische massage cursus, met verfijningen uit de ayurveda. Enige basiskennis van ayurveda is gewenst, lees je anders in ieder geval in.  Wanneer je helemaal onbekend bent met ayurveda, kun je het beste kiezen voor de basiscursus holistische massage.

De massagecursussen worden gegeven aan 2 personen in de praktijkruimte, in vijf zelf te kiezen dagdelen (kan dus ook een weekend zijn, b.v. zaterdag en zondag, maar ook een maandagavond, dinsdagavond enz. verspreid over de tijd die jullie uitkomt). Je hoeft dus niet te wachten  tot er een cursus begint: je start hem zelf! Niet alleen kun je zo de tijden kiezen, die je het beste passen; doordat je met tweeën de cursus krijgt, kan ik heel diep ingaan op specifiek jullie interesses en vragen.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Waalstraat 35
8226 LX Lelystad
Flevoland
Nederland
Contact
E-mail
jan@wittewaterlelie.nl
Telefoon
+31 (0)320 - 25 63 01
Website
www.wittewaterlelie.nl
Navigatieadres
Google coördinaten
52.50833, 5.475
map Open kaart