Mangatutu Hot Springs

Kenmerken

Algemeen

  • Natuurwater

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Bereikbaarheid Mangatutu Hot Springs
Vanaf Napier rijd je naar het Kaweka State Forest. Je rijdt door Patoka en Puketitiri en neemt hierna de Metal road. Blijf doorrijden tot je de indruk hebt dat je verdwaald bent.

Op dat moment zie je een bord! Als je eenmaal een aantal ondiepe riviertjes hebt doorwaad, kom je bij de parkeer/barbecueplaats. Parkeer je auto hier en neem het klif pad naar beneden richting de Mohaka River tot je bij het meertje komt.

Heb jij Mangatutu Hot Springs in Nieuw-Zeeland bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand in Nieuw-Zeeland. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Kaweka Forest Park
4179 Kaweka Forest Park
Rotorua
Nieuw-Zeeland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
-39.182091, 176.458755
map Open kaart