Magic Beach / Polemi

8
Zeer goed 1 review
Meer foto's (10)

Kenmerken

Faciliteiten

 • Eetgelegenheid
 • Toilet
 • Toezicht
 • Verhuur ligbedden en parasols

Algemeen

 • Aan zee
 • Zandstrand
 • Gratis toegang
 • Parkeren op < 1 km

Ledenvoordeel

 • Korting op overnachtingen bij campings en accommodaties
 • Korting op activiteiten zoals workshops
 • Korting op de entree bij sauna’s en zwembaden

Wil je ook profiteren van deze unieke voordelen die deze accommodatie biedt? Klik dan hieronder en word lid! Dat kan al voor €2,50 per maand!

Lid worden

Beschrijving

Een mooi strand met zand in plaats van kiezelstenen wie van rust houd en wil zonnebaden is dit een heel goede plek ligbedden met parasol zijn voor 5 euro te huur een klein maar gezellig restaurant op 3 minuten lopen.

Dichtbij is een restaurantje, waar je heerlijk kunt eten en een fantastisch uitzicht kunt genieten. Aanrader om een dagje heen te gaan.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

8
  Ligging
  8
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  8
  Kindvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Prettig Bloot recreëren
  8
8

Hiervoor moet je +/- 40 minuten rijden vanaf Kos stad, voorbij de luchthaven richting Kefalos. Hier staat langs de weg een bord met Magic Beach, via een deels verharde en later onverharde weg rijdt je naar beneden, langs het restaurant Magic Beach tot aan het strand, hier ook weer helemaal naar links rijden en daar is het nudisten gedeelte met ook hier weer een parkeerplaats met voldoende ruimte, hier is het strand mooier als bij Tigaki. Op het strand weer mooie voorzieningen, een windscherm parasol en 2 bedjes voor 8,00€ per dag, ook hier makkelijk de zee in lopen. Op dit strand zie je ook mensen im badkleding die zich mengen tussen de naturisten en waar je verder geen last van ondervind. De rest van de vakantie hebben we hier heerlijk van het strand kunnen genieten zonder ‘bijzondere’ types. Ook is hier op de weg naar het strand een leuk restaurant, Magic Beach, hoe toepasselijk :-) alleen hier moet je wel even de auto / scooter voor pakken want het ligt wat hoger gelegen. Verder is er een soort strandwacht die de boel een beetje in de gaten houdt dat er geen mensen zonder kleding de parkeerplaats op lopen etc. want het is nog altijd niet een officieel strand voor nudisten maar wordt wel toegestaan. Er staan ook bordjes met einde FKK / Nudist beach om aan te geven to waar je lopen kan / mag. Ook is het mogelijk bij de strandwacht wat water bier en fris te kopen in geval van nood.

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  8
  Kindvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Prettig Bloot recreëren
  8

24 jul 2018 - Rene

Contactinformatie

Adresgegevens
85301 Irakleides
Kos
Griekenland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
36.7666651,, 27.028199299999983
map Open kaart