Lower Poulza Post

5,6
Voldoende 1 review
Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Lower Poulza Post is een naturistencamping op een werkende boerderij en ligt in het natuurlijk rustige hart van Noord-Cornwall, afgelegen en toch dicht bij de zee.

De camping is meer dan 20 jaar geleden opgericht en veel van onze kampeerders zijn vaste vrienden geworden en bezoeken ons regelmatig vanuit het Verenigd Koninkrijk en wereldwijd.

We bieden een reeks staanplaatsen voor tenten, campers, caravans en campers. Grotere units zijn welkom, maar bespreek dit voordat u aankomt om ervoor te zorgen dat u een pitch van de juiste grootte en locatie kunt reserveren.

Lower Poulza Post is het hele jaar geopend.

Adresgegevens

Adres

Jacobstow
EX23 0BX Bude
South West
Engeland

Navigatieadres

Google coördinaten
50.72563, -4.541345
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

5,6
  Blootvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  6
  Prijs / kwaliteit
  6
  Faciliteiten
  4
  Staat van het sanitair
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  4
5,6

Ik bezocht de locatie Met partner

Wij waren begin juli enkele dagen op deze camping bij de boer. De camping ligt behoorlijk afgelegen, aan het einde van een doodlopende weg. Ruim terrein met goede sanitaire voorzieningen, een plek om je afwas te doen en een koelkast en vriezer voor gemeenschappelijk gebruik. Op zich een prima plek. De noordwestenwind was op het moment dat wij er waren erg koud, weinig uitnodigend voor blootrecreatie. De prachtige kust van Noord-Cornwall ligt op een kwartier rijden met de auto.

  Blootvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  6
  Prijs / kwaliteit
  6
  Faciliteiten
  4
  Staat van het sanitair
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  4

02 aug 2022 - JR & Z

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
lppmail57@gmail.com
Telefoon
+44 (0)1566781520
Website
http://lowerpoulzapost.com/