Lower Poulza Post

Meer foto's (5)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

ZOMERACTIE
Lidmaatschap 2021 + € 12,50 korting op Nudie-producten.
Word de rest van het jaar 2021 voor slechts € 25,- per persoon lid van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je meteen een kortingscode waarmee je € 12,50 extra korting op Nudie-producten in de webshop krijgt!

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Lower Poulza Post is een naturistencamping op een werkende boerderij en ligt in het natuurlijk rustige hart van Noord-Cornwall, afgelegen en toch dicht bij de zee.

De camping is meer dan 20 jaar geleden opgericht en veel van onze kampeerders zijn vaste vrienden geworden en bezoeken ons regelmatig vanuit het Verenigd Koninkrijk en wereldwijd.

We bieden een reeks staanplaatsen voor tenten, campers, caravans en campers. Grotere units zijn welkom, maar bespreek dit voordat u aankomt om ervoor te zorgen dat u een pitch van de juiste grootte en locatie kunt reserveren.

Lower Poulza Post is het hele jaar geopend.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Jacobstow
EX23 0BX Bude
South West
Engeland
Contact
E-mail
lppmail57@gmail.com
Telefoon
+44 (0)1566781520
Website
http://lowerpoulzapost.com/
Navigatieadres
Google coördinaten
50.72563, -4.541345
map Open kaart