Lower Poulza Post

Meer foto's (5)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt met je NFN-jaarkaart? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! * Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Lower Poulza Post is een naturistencamping op een werkende boerderij en ligt in het natuurlijk rustige hart van Noord-Cornwall, afgelegen en toch dicht bij de zee.

De camping is meer dan 20 jaar geleden opgericht en veel van onze kampeerders zijn vaste vrienden geworden en bezoeken ons regelmatig vanuit het Verenigd Koninkrijk en wereldwijd.

We bieden een reeks staanplaatsen voor tenten, campers, caravans en campers. Grotere units zijn welkom, maar bespreek dit voordat u aankomt om ervoor te zorgen dat u een pitch van de juiste grootte en locatie kunt reserveren.

Lower Poulza Post is het hele jaar geopend.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Jacobstow
EX23 0BX Bude
South West
Engeland
Contact
E-mail
lppmail57@gmail.com
Telefoon
+44 (0)1566781520
Website
http://lowerpoulzapost.com/
Navigatieadres
Google coördinaten
50.72563, -4.541345
map Open kaart