Lost Marc?h

9
Uitmuntend 1 review

Kenmerken

Algemeen

 • Aan zee

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het strand ligt dichtbij het Pointe de Kerdra op het schiereiland van Crozon. Vanuit het dorpje Lost Marc’h is Plage de Lost Marc’h 15 minuten zuidwaarts lopen.? Ook ten zuiden van Plage du Palud tot aan Pointe de Kerdreux is naturisme mogelijk. Michelin kaart 58, deelkaart 13. Je neemt hier de D767 en vervolgens de D308. Hier vind je 800 meter strand. Let op: zwemmen is gevaarlijk!

Bron: Naturistenvakanties Wereldgids!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

9
  Blootvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  10

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
9

Fantastisch gelegen aan de ruige Atlantische kust. Strand is 400 meter breed en aan de linkerkant van de strandopgang recreëren naturisten. Geen borden met een officiële naturisten aanduiding, wel dat zwemmen verboden is. Dit waarschijnlijk omdat er geen toezicht is (wel SOS paal) en vanwege zeestromingen. Veel liefhebbers van golfsurfen leven zich uit in de bij tijden hoge branding. Op het strand heerst een ongedwongen sfeer waarbij ook af en toe textiel zichtbaar is. 95% is echter naturistisch. Eind augustus 2016 twee weken in een huisjespark bij het plaatsje Morgat op 3 km van het strand verbleven. Bereikbaarheid: Parkeerplaats bij de waterzuivering. Dan 500 meter over een smal zandpad naar het strand. Goed toegankelijk. Bij eb valt ongeveer 100 meter strand naar de zee droog en kan om de kaap gewandeld worden vanaf het Plage du Palud. Wordt vooral bezocht door stellen en alleengaanden.

  Blootvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  10

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10

13 sep 2016 - Joke en Ron

Contactinformatie

Adresgegevens
Lost Marc?h
Bretagne
Frankrijk
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
48.20806508250164, -4.552699452362049
map Open kaart