Loenensche Buitenpolder

6
Voldoende 1 review

Kenmerken

Algemeen

 • Grasveld
 • Zandstrand
 • Natuurwater
 • Beschutte ligging
 • Gratis toegang
 • Bereikbaar per OV
 • Parkeren op < 1 km

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Wil je naaktstrand Loenensche Buitenpolder in Overbetuwe, Gelderland bezoeken? Op deze pagina vertellen we je er alles over. Allereerst goed om te weten: naaktstrand Loenensche Buitenpolder staat niet aangegeven en is gratis toegankelijk. Lees onderaan deze pagina ook de ervaringen van andere bezoekers van naaktstrand Loenensche Buitenpolder.

Algemene informatie over naaktstrand Loenensche Buitenpolder

Let op:  In verband met de dijkversterking Wolferen Sprok, zijn de strandjes aan de Waal in 2023 niet toegankelijk voor recreanten. Lees hier info over de dijkversterking.

De Loenensche Buitenpolder is een natuurgebied van ongeveer 80 hectare aan de noordoever van de Waal tussen Herveld en Slijk-Ewijk in de gemeente Overbetuwe. Hier vindt op beperkte schaal naaktrecreatie plaats. De rustige strandjes liggen aan de Waal tussen de ten oosten van de Tacitusbrug tot aan de historische sluis. Er loopt een struinpad achter de strandjes.

Sfeer en faciliteiten naaktstrand Loenensche Buitenpolder

De strandjes zijn niet officieel aangewezen en ook niet aangegeven door borden. Er vindt op kleine schaal naaktrecreatie plaats. De strandjes die door bosschages worden afgeschermd van het struinpad en die niet zichtbaar zijn vanaf de loopbruggen, zijn het geschiktst voor naaktrecreatie.

Bel in geval van nood alarmnummer 112 of doe (bijv. in geval van overlast) een melding via 0900-8844 (politie).

Routebeschrijving naar naaktstrand Loenensche Buitenpolder

Parkeerplaats auto en fiets: 51.88626, 5.75401
Bushalte: Herveld, Lechstraat (ov9292.nl) – loopafstand 2 km enkele reis

Heb jij foto’s van naaktstrand Loenensche Buitenpolder in Gelderland?

Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Help anderen met jouw ervaring over naaktstrand Loenensche Buitenpolder

Bijna iedereen op onze website kijkt eerst naar de beoordeling van een blootlocatie voordat ze deze bezoeken. Daarom zouden we jou willen vragen of je misschien een review over de door jou bezochte blootlocatie(s) zou willen schrijven? Wie weet help jij zo iemand bij het maken van zijn/haar keuze! Je kunt een review achterlaten onderaan deze pagina. Alvast bedankt!

Houd je (naakt)strand schoon!

Natuurlijk hebben wij milieu en natuur hoog in ons vaandel staan! Het ligt in onze aard om geen afval op het (naakt)strand achter te laten. Vaak vind je hier ook prullenbakken. Zijn deze vol of staan ze er een keer niet? Neem dan jouw afval mee en laat het niet achter! Alleen zo dragen we ons steentje bij aan een schoon strand en een schone zee! NFN Open & Bloot is partner van Programma Schone Stranden.

Sluit je aan bij NFN Open & Bloot

Locatievinder BlootKompas! is een product van NFN Open & Bloot: de belangenbehartiger voor naaktrecreatie in Nederland. Je kunt op ons rekenen als het gaat om de promotie van naaktrecreatie en behoud en uitbreiding van naaktstranden en andere mooie openbare recreatieplekken in Nederland.

Sluit je met één klik aan bij NFN Open & Bloot – zo kun je bloot blijven genieten op de mooiste plekjes van Nederland. Dat kan al voor € 2,50 per maand. Lees meer informatie over het lidmaatschap.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

6
  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  2
  Zwemmen
  6
  Staat van het sanitair
  2
  Eten en drinken
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  4
  Geschikt voor mindervaliden
  6
6

En meteen boten kijken

Ik bezocht de locatie Alleen

Heerlijke plek. Niet snel te druk. En niet het gevoel tussen een kliek uit te komen. Veel mannen alleen gezien (ikzelf ook) maar zeker ook stellen. Heb mij (terecht) niet laten afschrikken. Heerlijk kabbelend water. Even plonsen in helder water vooral ook. Pas op met zwemmen door de stroming van rivier en boten. Heeeeerlijke plek. Kan niet wachten op volgend voorjaar!

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  2
  Zwemmen
  6
  Staat van het sanitair
  2
  Eten en drinken
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  4
  Geschikt voor mindervaliden
  6

07 okt 2019 - Per

Contactinformatie

Adresgegevens
Waaldijk 11
6677 MA Slijk-Ewijk
Gelderland
Nederland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
51.8861001, 5.755004900000017
map Open kaart