FSG Bergisch Gladbach e.V.

9,6
Fenomenaal 3 reviews

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het terrein is 2 hectare groot en ligt midden in het bosgebied bij Bergisch Gladbach. Het terrein ligt dichtbij Keulen en natuurlijk het Bergische land. Het dichtsbijzijnde dorp voor levensmiddelen is Bergisch Gladbach, op ong. 2 kilometer afstand.Honden (huisdieren) worden niet toegelaten. Ook roken in het bos is verboden.De INF/NFN-kaart wordt gevraagd. Reserveren wordt aanbevolen. Het terrein is het hele jaar geopend. Voor de jeugd worden er activiteiten georganiseerd.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

9,6
  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  9
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  10
  Eten en drinken
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8,5
  Kindvriendelijkheid
  9
  Geschikt voor mindervaliden
  8

Check website

Ik bezocht de locatie Met partner

Wij hadden heel graag op deze camping gestaan, maar er waren zo last minute helaas geen leden aanwezig om ons toe te laten. Toch een beetje op tijd reserveren dus. Het nummer op de website van BlootKompas! klopt niet, check daarom de website van de vereniging. Dat nummer klopt. Je krijgt vervolgens een e-mail adres om te reserveren. Reactie NFN: dank je wel voor het doorgeven. We hebben het telefoonnummer gewijzigd. Dankzij bijdragen van de leden houden we BlootKompas! up-to-date.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

11 aug 2022 - Co Verbeek

10

Fantastisch

Ik bezocht de locatie Met partner

We waren hier een lang weekend begin juli en hadden het paradijsje haast voor ons alleen, omdat elders een bouletoernooi plaatsvond en wat mensen op vakantie waren. Degenen die er waren, waren erg vriendelijk. Hier komen we gegarandeerd vaker: alleen al het natuurzwembad is fenomenaal, glashelder, mooi tussen het riet ingebed, met een heerlijk zonneterras erom, een resort waardig. Ook het terrein zelf is heel mooi, met grote bomen en zeer goed onderhouden, veel vogels. Sauna hebben we bij 30 gr buitentemperatuur niet aan meegedaan. Er is een rustruimte mit boekenhoek bij. Mooie wandel- en fietsomgeving. Voor (groot)ouders met kinderen moet het ideaal zijn want er is een mooie speeltuin met zand en genoeg veld om te voetballen en ravotten. Eten en drinken zelf meenemen, bakker en supermarkt zijn 2 km verderop. Er kan wellicht maar een gastenplaats zijn, maar dat is dan de officiele versie. Ze vinden altijd wel een plek voor je werd ons gezegd, maar wel tevoren aanmelden opdat er iemand is om je binnen te laten en poortsleutel te geven.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  10
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  10

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  8

07 jul 2019 - Birgitte en Peter

9

Heel mooi terrein, zeer vriendelijke mensen. Het terrein ligt midden in het bos (Duennwald). Toegangsweg is smal en onverhard. Maar goed te volgen, gewoon meest bereden pad volgen. Let op met lange caravan is toegang na poort erg nauwkeurig sturen. Mensen geven goede adviezen hiervoor. Op het terrein is ondanks midden in het bos zeer veel zon. Ruim aanbod voor de sportieve naturist. Het zwembad is een natuurbad (natuurlijke zuivering) heel mooi aangelegd. De sauna is op zaterdag en zondag op vaste tijden aan. Bied plaats voor ongeveer 15 saunagangers en is schoon, net als het hele sanitair. Sauna is via een drietal treden te bereiken, dus minder goed bereikbaar voor mindervaliden. Er is een vaste grilplaats die vooral in de weekenden vaak wordt gebruikt. Iedereen mag er gebruik van maken. Voor mindervaliden is toegang sanitair mogelijk maar geen aangepast wc. (Wij hebben geen gezien) Maar hebben ook niet alle deuren opengetrokken. Inf/Nfn pasje verplicht Vooraanmelding verplicht LET OP: Er is maar een (1) gastenplaats gezien het een sportverein is en geen commerciele camping. Omgeving is heel mooi heel veel uitstapjes mogelijk.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  7
  Kindvriendelijkheid
  8

11 jul 2018 - klawunde@kpnmail.nl

Contactinformatie

Adresgegevens
Am Klutstein
51467 Bergisch Gladbach
Nordrhein-Westfalen
Duitsland
Navigatieadres
Google coördinaten
51.01072852630160, 7.066297732629430
map Open kaart