FSG Bergisch Gladbach e.V.

9,3
Uitmuntend 2 reviews

Kenmerken

Ledenvoordeel

 • Korting op overnachtingen bij campings en accommodaties
 • Korting op activiteiten zoals workshops
 • Korting op de entree bij sauna’s en zwembaden

Wil je ook profiteren van deze unieke voordelen die deze accommodatie biedt? Klik dan hieronder en word lid! Dat kan al voor €2,50 per maand!

Lid worden

Beschrijving

Het terrein is 2 hectare groot en ligt midden in het bosgebied bij Bergisch Gladbach. Het terrein ligt dichtbij Keulen en natuurlijk het Bergische land. Het dichtsbijzijnde dorp voor levensmiddelen is Bergisch Gladbach, op ong. 2 kilometer afstand.Honden (huisdieren) worden niet toegelaten. Ook roken in het bos is verboden.

De INF/NFN-kaart wordt gevraagd. Reserveren wordt aanbevolen. Het terrein is het hele jaar geopend. Voor de jeugd worden er activiteiten georganiseerd.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

9,3
  Ligging
  8,5
  Faciliteiten
  9
  Prijs / kwaliteit
  10
  Kindvriendelijkheid
  9
  Zwemmen
  10
  Hygiëne
  10
  Staat van het sanitair
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  8
  Eten en drinken
  8
9,8

Fantastisch

Ik bezocht de locatie Met partner

We waren hier een lang weekend begin juli en hadden het paradijsje haast voor ons alleen, omdat elders een bouletoernooi plaatsvond en wat mensen op vakantie waren. Degenen die er waren, waren erg vriendelijk. Hier komen we gegarandeerd vaker: alleen al het natuurzwembad is fenomenaal, glashelder, mooi tussen het riet ingebed, met een heerlijk zonneterras erom, een resort waardig. Ook het terrein zelf is heel mooi, met grote bomen en zeer goed onderhouden, veel vogels. Sauna hebben we bij 30 gr buitentemperatuur niet aan meegedaan. Er is een rustruimte mit boekenhoek bij. Mooie wandel- en fietsomgeving. Voor (groot)ouders met kinderen moet het ideaal zijn want er is een mooie speeltuin met zand en genoeg veld om te voetballen en ravotten. Eten en drinken zelf meenemen, bakker en supermarkt zijn 2 km verderop. Er kan wellicht maar een gastenplaats zijn, maar dat is dan de officiele versie. Ze vinden altijd wel een plek voor je werd ons gezegd, maar wel tevoren aanmelden opdat er iemand is om je binnen te laten en poortsleutel te geven.

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
  Zwemmen
  10
  Hygiëne
  10
  Staat van het sanitair
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  8

07 jul 2019 - Birgitte en Peter

8,5

Heel mooi terrein, zeer vriendelijke mensen. Het terrein ligt midden in het bos (Duennwald). Toegangsweg is smal en onverhard. Maar goed te volgen, gewoon meest bereden pad volgen. Let op met lange caravan is toegang na poort erg nauwkeurig sturen. Mensen geven goede adviezen hiervoor. Op het terrein is ondanks midden in het bos zeer veel zon. Ruim aanbod voor de sportieve naturist. Het zwembad is een natuurbad (natuurlijke zuivering) heel mooi aangelegd. De sauna is op zaterdag en zondag op vaste tijden aan. Bied plaats voor ongeveer 15 saunagangers en is schoon, net als het hele sanitair. Sauna is via een drietal treden te bereiken, dus minder goed bereikbaar voor mindervaliden. Er is een vaste grilplaats die vooral in de weekenden vaak wordt gebruikt. Iedereen mag er gebruik van maken. Voor mindervaliden is toegang sanitair mogelijk maar geen aangepast wc. (Wij hebben geen gezien) Maar hebben ook niet alle deuren opengetrokken. Inf/Nfn pasje verplicht Vooraanmelding verplicht LET OP: Er is maar een (1) gastenplaats gezien het een sportverein is en geen commerciele camping. Omgeving is heel mooi heel veel uitstapjes mogelijk.

  Ligging
  7
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  8
  Kindvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10

11 jul 2018 - klawunde@kpnmail.nl

Contactinformatie

Adresgegevens
Am Klutstein
51467 Bergisch Gladbach
Nordrhein-Westfalen
Duitsland
Contact
E-mail
vorstand@fsg-bergisch-gladbach.de
Telefoon
+49 (0)220284384
Website
http://www.fsg-bergischgladbach.de/
Navigatieadres
Google coördinaten
51.01072852630160, 7.066297732629430
map Open kaart