Engelermeer

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt met je NFN-jaarkaart? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! * Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het naaktstrand Engelermeer ligt ca 150 meter vanaf de ingang in zuidwesten van recreatiegebied. Ligweide (1 à 2 ha) met zandstrand en omringende bosschages aan een vrij grote recreatieplas; redelijk beschut, maar weinig schaduw.

Het zwemwater, tot 2 meter diep, is op 1 en 1,5 meter gemarkeerd met drijflijnen en er is beperkt toezicht. Bereikbaarheid: bus Den Bosch-(richting) Engelen/Bokhoven, laatste halte op Rietveldenweg op minstens 2 km vanaf het terrein. Of bus richting de wijk Kruiskamp, laatste halte op de Kooikersweg of halte daarna. Dan lopen richting Vlijmen via Kruiskampsingel, langs dierenpark, over viaduct over A59. Het Engelermeer is dan al in zicht.

Per fiets:
Vanuit de wijk Kruiskamp over de A59 of vanuit Vlijmen richting Engelen. Per auto vanaf de A59 de afslag Engelen en vervolgens richting Vlijmen. Parkeergelegenheid is gratis voor zowel auto’s als fietsen, maar onbewaakt. Het recreatieterrein is geopend van mei t/m september en gratis toegankelijk, geschikt voor gehandicapten.

Op het naaktstrand is sanitair met een aparte gelegenheid voor gehandicapten en een dubbele buitendouche (koud water). Er zijn 2 aangelegde jeu de boulesbanen (6×12 meter). De activiteitenvereniging Naturistische Vrienden van het Engelermeer (NVE) organiseert diverse activiteiten waar ieder aan kan deelnemen. Buiten het naaktstrand is er EHBO, verkoop van eet- en
drinkwaren, speeltoestellen en gelegenheid voor surfen.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Contact
Navigatieadres
map Open kaart