Domaine du Haut-Bois

Kenmerken

Algemeen

  • Verenigingscamping

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt met je NFN-jaarkaart? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! * Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Domaine du Haut-Bois is een clubterrein van (Club du Soleil de Belfort Montbéliard) a 1 hectare. De NFN/INF-kaart is verplicht. Het terrein is geschikt voor mindervaliden.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

0

Niet toegankelijk voor campers

Ik bezocht de locatie Met partner

Wij hebben deze camping proberen te bereiken maar het coördinaat lag op een smalle en slechte veldweg. Er is totaal geen bewijzering. Lopend hebben we de route verkend, maar al snel bleek dat de weg door laaghangende takken en het onverharde deel nauwelijks toegankelijk is voor een camper. En als er een tegenligger komt, heb je echt een probleem. De camping zelf hebben helaas niet kunnen bezoeken.

23 jul 2021 - Wim

Contactinformatie

Adresgegevens
Domaine du Haut-Bois
F-90800 Banvillars
Franche-Comté
Frankrijk
Contact
E-mail
info.csbm@gmail.com
Telefoon
+33 (0)609138152 / +33 (0)617682321
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
47.5889, 6.8054
map Open kaart