BlootKompas! Awards 2023

BlootKompas! Awards 2023

De BlootKompas! Awards geven erkenning aan de best gewaardeerde blootlocaties in vijf categorieën: camping, accommodatie, sauna, verenigingsterrein en naaktstrand. 
In de week van 17 april 2023 maken we de BlootKompas! Award -winnaars bekend.

Landingspagina's

Vijf categorieën

De BlootKompas! Awards worden uitgereikt in vijf categorieën. 
Wie gaan er in 2023 met een felbegeerde BlootKompas! Award vandoor?
We maken de winnaars bekend van maandag 17 april t/m 21 april 2023, dagelijks om 12.00 uur via onze social-kanalen.

camping van het jaar 2023

accommodatie het jaar 2023

Sauna van het jaar 2023

Spa one
oosterhout

Spa One 1

video met de bekendmaking

Landingspagina's

verenigingsterrein van het jaar 2023

Naaktstrand van het jaar 2023

word ook lid van NFN open & Bloot

NFN Open & Bloot logo

Draag je naaktrecreatie ook een warm hart toe? Word dan lid van NFN Open & Bloot. 

FAQ

Meest gestelde vragen

Alle blootlocaties die minstens 15 beoordelingen hebben gekregen (accommodaties, sauna´s en naaktstranden: 10 beoordelingen), doen mee aan de verkiezing. De titels worden uitgeroepen voor de locatietypes camping, verenigingsterrein, naaktstrand, accommodaties en sauna’s. De reviews geplaatst in de periode van 1 april 2022 tot 31 maart 2023 tellen mee voor de verkiezing. De locatie met de hoogste beoordeling en minimaal vijftien reviews (of 10 voor accommodaties) wint de verkiezingen.

Tot en met 31 maart 2023 kun je jouw favoriete locatie beoordelen op www.blootkompas.nl.

Reviews die later geplaatst worden tellen alvast mee voor de verkiezing van 2024! En vergeet niet, je helpt anderen door regelmatig een review te plaatsen over de door jou bezochte blootlocaties.

Via het aanmeldformulier geef je eenvoudig de informatie en kenmerken van jouw blootlocatie aan ons door. Doorloop het hele formulier. Na het invullen ontvang je een bevestigingsmail.

Voor iedere blootloocatie die je bezocht hebt kun je één review achterlaten. Uiteraard kun je wel meerdere locaties beoordelen. Graag zelfs! Zo maken we samen van BlootKompas! de meest complete locatievinder voor naaktrecreatie. 

Over BlootKompas!

Locatievinder BlootKompas! van NFN Open & Bloot de populairste blootlocatievinder van Nederland. Met bijna 2.000 blootlocaties wereldwijd is het dé plek om de zoektocht naar een naaktstrand, sauna of vakantie te beginnen. We belonen de bestbeoordeelde campings, verenigingsterreinen, naaktstranden, sauna’s en accommodaties van www.blootkompas.nl jaarlijks met een BlootKompas! Award.

Bezoekers konden tot 1 april reviews insturen en zo hun favoriete locatie aan een BlootKompas! Award helpen. Met deze review help je niet alleen de locatie, maar ook andere naaktrecreanten in hun locatiezoektocht! Blijf dus zeker reviewen!

blootkompas-kompas.jpg

de winnaars van de
BlootKompas! Awards 2022

verenigingsterrein

van het Jaar 2022

Athena Helios, Meerbeek (B)

Naturistencamping Athena Helios

naaktstrand

van het Jaar 2022

Naaktstrand Engelermeer Den Bosch

Naaktstrand Engelermeer

de winnaars van de
BlootKompas! Awards 2021

naaktstrand

van het Jaar 2021

Naaktstrand Engelermeer Den Bosch

Naaktstrand Engelermeer

de winnaars van de
BlootKompas! Awards 2020

Sauna

van het Jaar 2020

Thermen Berendonck
Wijchen, Nederland

thermen-berendonck-2-1024x676

In de categorie ‘sauna’ was Thermen Berendonck de enige met voldoende reviews om kans te maken op een award. Daarom is in deze categorie maar één winnaar uitgeroepen.

Info voor blootlocaties

Ben jij de eigenaar van een blootlocatie? Dan is een BlootKompas! Award een prijs die je als locatie écht wil winnen. Bekijk hier meer informatie voor blootlocaties.

Blootlocaties te koop

Blootlocatie
Te Koop

Droom jij al jaren van een eigen vakantiehuis, camping, accommodatie of bed & breakfast? In dit overzicht vind je blootlocaties die te koop staan in binnen- en buitenland!

Op deze pagina vind je overzicht van locaties die te koop staan. Wil je een blootcamping of B&B overnemen of zoek je een (vakantie)huis aan de Spaanse Costa direct aan het naaktstrand? Je vindt het hier. 

TE KOOP

Nieuwbouw villa´s / bungalows Andalusie, Almeria, Vera Playa

Spanje

In Andalusie, Playa Vera, wordt het nieuwe project Monte Carmelo Resort gebouwd op slechts 300 meter van het strand. Er is plaats voor 100 vrijstaande villa’s / bungalows, die nu te koop worden aangeboden vanaf € 339.000,-

Deze villa´s in Vera Playa maken deel uit van een complex met eigen in- en uitgang voor de vrijstaande villa’s, bekend als Monte Carmelo Resort. Een villa voorzien van comfort, elegantie en design aan de Middellandse Zee.

Er is keuze uit twee modellen: Laguna Azul, met 1 verdieping en solarium of het gelijkvloerse model, type bungalow het Star Model met solarium. Allebei de modellen beschikken over 3 slaapkamers en 2 badkamers. 

In de omgeving treft u een veelvoud van diensten aan die u gemakkelijk kunt bereiken, zodat het u aan niets ontbreekt in het dagelijkse leven. Alle scholen, ziekenhuizen, supermarkten, bars, restaurants en vrijetijdscentra liggen op slechts 10 minuten afstand van het complex.  

De perfecte woning voor een beter leven in Spanje. Iedereen heeft een plek nodig om tot rust te komen, het liefst ergens met een goed klimaat en goede stranden. En dat is precies wat deze woning biedt: een (vakantie)leven met zon, op een steenworp afstand van de beste gewone en naturistenstranden en faciliteiten.

Bellen: +34 673 008 493
Mailen: fred@amayproperties.com

TE KOOP

Naturistencamping Le Clos Barrat

Frankrijk

Eigenaren Johan & Yolanda: ‘Er is veel veranderd op Le Clos Barrat sinds onze komst in 2015 en we hebben nog veel ideeën om kamperen nog mooier en leuker te maken. Dit avontuur geeft ons de kans om veel geweldige mensen te ontmoeten en we zijn altijd ontroerd om te zien hoe deze prachtige familie elk jaar een beetje groeit.

Maar… we beseffen ook dat we stilaan tegen onze grenzen aanlopen. En omdat de toekomst van Clos Barrat erg belangrijk voor ons is, vinden wij het verstandig om nu actief op zoek te gaan naar onze opvolgers. Beseffend dat dit proces misschien lang kan duren, zullen wij met veel plezier en enthousiasme blijven werken (en investeren).’ Meer informatie? Mail naar info@leclosbarrat.fr 

TE KOOP

Camping Creuse Nature

Frankrijk

Heb je er altijd al van gedroomd om het roer om te gooien en te gaan werken en leven op een naturistencamping? Dan is dit nu je kans! Wij, Reinier en Els, gooiden 26 jaar geleden het roer om en we hebben er geen moment spijt van gehad. Nu zijn we toe aan ons pensioen. We zoeken opvolgers die de camping bloot willen 

voortzetten, gastvrij en met zorg voor de prachtige natuur. Creuse Nature ligt op slechts 1 dagje rijden van Nederland, middenin Frankrijk in een schitterend ongerept gebied. Deze streek is booming bij Fransen, Belgen en Nederlanders. Voor meer informatie bel: 0033 677442949

TE KOOP

Naturistencamping De Kikker

Hall - Gelderland - Nederland

Naturistencamping De Kikker heeft 70 ruime kampeerplaatsen, verdeeld over drie velden met elk een eigen karakter. Op het bijna drie hectare grote terrein is overal snel internet beschikbaar. Het sanitair is modern en luxe ingericht. Dichtbij het buitenzwembad ligt de nieuwe saunaruimte. De elektriciteitsvoorziening van de camping is volledig energieneutraal.

Ligging De Kikker
Naturistencamping ‘De Kikker’ ligt tussen de Veluwezoom, nabij de prachtige natuur van de Loenermark, de Posbank en de IJsselvallei. De Hanzesteden Zutphen, Deventer, Doesburg en Bronckhorst zijn op fietsafstand bereikbaar. De camping is

populair bij vele gasten, met  een bezetting van ruim boven de 90%.

Opvolging gezocht
De eigenaren, Ineke en Arie, voelen zich nog niet oud, maar de jaren beginnen wel te tellen. Zij zijn daarom op zoek naar nieuwe eigenaren, die De Kikker als naturistencamping willen voortzetten. Droom je van je eigen naturistencamping in een prachtige omgeving? Stuur dan een mail naar info@campingdekikker.nl voor een vrijblijvende kennismaking en kom meer te weten over het warme kikkergevoel.

Naturistencamping De Kikker zoekt nieuwe eigenaars
Naturistencamping De Kikker Hall BlootKompas!

TE KOOP

Jouw locatie hier?

In binnen- of buitenland

BlootKompas! Awards 2023 voor locaties

BlootKompas! Awards 2023

Landingspagina's

We belonen de bestbeoordeelde campings, verenigingsterreinen, naaktstranden, sauna’s en accommodaties van blootkompas.nl met een BlootKompas! Award. Een prijs die je als locatie écht wil winnen.

Prijsuitreiking BlootKompas! Awards

  • Maandag 17 april: Beste sauna
  • Dinsdag 18 april: Beste naaktstrand
  • Woensdag 19 april: Beste camping
  • Donderdag 20 april: Beste accommodatie
  • Vrijdag 21 april: Beste verenigingsterrein

Prijzenpakket BlootKompas! Awards

Titel ‘Camping, Verenigingsterrein, Naaktstrand, Sauna of Accommodatie van het Jaar 2023’

We maken de Awardwinnaars bekend in de week van 17 t/m 21 april 2023. De nummer 1 krijgt een fysieke award die je een mooie plek op jouw locatie kunt geven!

Gratis publiciteit in de media

BlootKompas! stuurt persberichten over de winnaars naar landelijke en lokale media.

Online én offline gratis exposure

De winnaars worden vermeld in onze nieuwsbrief, op onze social mediakanalen, in artikelen op onze websites en in het eerstvolgende magazine.

Gratis banner op nfn.nl

De winnaar van de categorie krijgt een gratis online banner met link naar jullie locatie, die gaat draaien op de homepagina van nfn.nl

Uitgelichte vermelding op BlootKompas!

Op de website van BlootKompas! krijgt je locatie een embleem zodat je herkenbaar bent als winnaar. Bij jouw locatietekst komt een tekst met dat je een BlootKompas! Award hebt gewonnen.

Onze oproep aan reviewers!

BlootKompas! is de locatievinder van NFN Open & Bloot

Locaties die een review krijgen komen direct op de homepage! Hoe meer reviews hoe meer jouw locatie in beeld is.

Zet jouw blootlocatie in de schijnwerpers!

Wil jij laten zien hoe gaaf, bijzonder of uniek jouw favoriete blootlocatie is? Pak dan het podium en doe mee aan de BlootKompas! Awards 2023! Win naast de titel ‘Camping, Verenigingsterrein, Naaktstrand, Sauna of Accommodatie van het Jaar 2023’, een gratis advertentiepakket, een jaar vermelding op de voorpagina van BlootKompas! En maak gebruik van alle media-aandacht om je blootlocatie in de schijnwerpers te zetten. Ook als je niet wint, heb je jouw locatie onder de aandacht gebracht!

Landingspagina's

Vijf categorieën

Wie gaan er in 2023 met een felbegeerde BlootKompas! Award vandoor?

Eerdere winnaars vertellen:

Hoe werkt het?

Meedoen

Tot en met 31 maart 2023 kunnen gasten jouw locatie beoordelen op www.blootkompas.nl. Alle blootlocaties die meer dan 15 beoordelingen (accommodaties, sauna’s en naaktstranden hebben genoeg aan 10 beoordelingen) hebben gekregen kunnen meedoen aan de verkiezing. De titel worden uitgeroepen voor de locatietypes camping, verenigingsterrein, naaktstrand, accommodaties en sauna’s. Locaties die frauderen met het plaatsen van reviews worden uitgesloten van deelname.

Stemmen

De reviews geplaatst in de periode van 1 april 2022 t/m 31 maart 2023 tellen mee voor de verkiezing. Maak gebruik van ons promotiemateriaal om jouw achterban te mobiliseren. De locatie met de hoogste beoordeling en minimaal vijftien reviews in deze periode wint de verkiezingen. 

Winnaars 

In de week van 17 april 2023 worden de winnaars van de BlootKompas! Awards bekendgemaakt. Er zijn minimaal 15 reviews nodig om de titel te kunnen winnen. Accommodaties, sauna’s en naaktstranden hebben genoeg aan 10 reviews. 

Prijzen

Naast de eervolle titel ‘Camping, Verenigingsterrein, Naaktstrand, Sauna of Accommodatie van het Jaar’ ontvangen de winnaars een advertentiepakket, uitgelichte vermelding op BlootKompas!, media-aandacht en een digitale winnaarsuitingen.

Promotiemateriaal
Gebruik promotiemateriaal om reviews te werven!

Om zoveel mogelijk beoordelingen te werven, kun je gebruik maken van gratis promotiemateriaal.

Loop je ergens tegen aan, heb je vragen over het promotiemateriaal? Neem dan contact op met het BlootKompas! team. Dat kan via info@blootkompas.nl.

We helpen je graag om het maximale uit je promotiemateriaal te halen!

Vraag jouw gasten altijd om een review! Download nu het gratis promotiemateriaal.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen van locaties
  • De winnaars worden door BlootKompas! vermeld op diverse kanalen.
  • Op de website van BlootKompas! krijgt je locatie een embleem zodat je herkenbaar bent als winnaar.
  • De winnaars worden vermeld in de  nieuwsbrief, op onze social mediakanalen, een artikel op onze websites en in het eerstvolgende magazine.
  • Winnaars ontvangen een gratis banner op nfn.nl.
  • BlootKompas! stuurt persberichten over de winnaars naar landelijke en lokale media.

Tot en met 31 maart 2023 kunnen gasten jouw locatie beoordelen op www.blootkompas.nl. Alle blootlocaties die meer dan 15 beoordelingen hebben gekregen in de periode van 1 april 2022 tot en met 31 maart 2023 doen mee aan de verkiezing. Accommodaties, sauna’s en naaktstranden hebben genoeg aan 10 beoordelingen. De locatie met de hoogste beoordeling en minimaal vijftien reviews (of 10 bij accommodaties) wint de verkiezingen. 

Om zoveel mogelijk beoordelingen te werven, is het belangrijk dat je je gasten oproept om jouw blootlocatie te beoordelen. Dit kan bijvoorbeeld via je website, nieuwsbrief en social media. 

Je kunt hierbij gebruik maken van gratis promotiemateriaal.

Jazeker, het gaat er niet om wie de meeste stemmen heeft. Ook kleine locaties die minimaal 15 reviews hebben gekregen maken kans op een BlootKompas! Award. De locatie met de hoogste beoordeling wint.

Door ons wijzigingsformulier in te vullen kun je de juiste informatie aan ons doorgeven. Wij passen dit dan zo snel mogelijk aan op BlootKompas!

Tot en met 31 maart 2023 kunnen gasten jouw locatie beoordelen op www.blootkompas.nl.

Nee. Dit is nieuw in 2023. De categorieën ligging, kindvriendelijk en geschikt voor mindervaliden kunnen wel beoordeeld worden, maar tellen niet mee in de reviewscore.