BlootKompas! Awards 2021

BlootKompas! Awards 2021

Landingspagina's
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BlootKompas! is dé officiële locatievinder van NFN Open & Bloot

Bekijk de videoboodschap van Koert-Jan

Wellnessboot Mill BlootKompas!

Deel je ervaring!

Waarschijnlijk heb jij ook wel een paar blootlocaties die je het liefst bezoekt. Denk aan die ene fijne sauna, leuke camping of idyllische B&B. Deel jouw ervaring ook met anderen en schrijf een review op www.blootkompas.nl. Zo help jij jouw favoriete locatie misschien wel aan de felbegeerde BlootKompas! Award én help je andere naaktrecreanten bij het zoeken naar hun vakantie of dagje uit.

De BlootKompas! Awards worden jaarlijks uitgereikt op basis van verzamelde reviews door locaties in vijf categorieën. Schrijf nu je beoordeling en maak hiermee kans op 3x een wellnesspakket en 15x een cadeaubon van € 20,00 te besteden in de webshop van NFN Open & Bloot. 

Wouter van Dijk
Wouter van Dijk
Lees verder
'Met mijn review op BlootKompas! help ik graag andere naaktrecreanten. Ik baseer mijn vakantiekeuze namelijk ook op reviews van anderen'.

Vijf categorieën

De BlootKompas! Awards worden uitgereikt in vijf categorieën. Zet jouw favoriet in het zonnetje en maak zelf 3x kans op een wellnesspakket of op één van de 15 cadeaubonnen te besteden in onze webshop! 

BlootKompas! is de populairste locatievinder voor naaktrecreanten!

Locatievinder BlootKompas! van NFN Open & Bloot is net anderhalf jaar oud en nu al de populairste blootlocatievinder van Nederland. Met meer dan 1.800 blootlocaties wereldwijd is het dé plek om de zoektocht naar een naaktstrand, sauna of vakantie te beginnen. We belonen de bestbeoordeelde campings, verenigingsterreinen, naaktstranden, sauna’s en accommodaties van www.blootkompas.nl jaarlijks met een BlootKompas! Award. Een prijs die locaties écht willen winnen. En jij – als bezoeker – kan je favoriete locatie daaraan helpen! Bovendien help je met jouw review andere naaktrecreanten in hun locatiezoektocht.

Landingspagina's

Hoe werkt het?

Tot en met 31 maart 2021 kun je jouw favoriete locatie beoordelen op www.blootkompas.nl. Alle blootlocaties die meer dan 15 beoordelingen hebben gekregen (accommodaties hebben genoeg aan 10 beoordelingen), doen mee aan de verkiezing. De titels worden uitgeroepen voor de locatietypes camping, verenigingsterrein, naaktstrand, accommodaties en sauna’s. De reviews geplaatst in de periode van 1 januari 2020 tot en met 31 maart 2021 tellen mee voor de verkiezing. De locatie met de hoogste beoordeling en minimaal vijftien reviews wint de verkiezingen. 

De uitreiking van de BlootKompas! Awards vindt plaats in de week van 8 tot en met 11 april 2021.

Naast de eervolle titel ‘Camping, Verenigingsterrein, Naaktstrand, Sauna of Accommodatie van het Jaar’ krijgen de locaties van de winnaars het komende jaar extra veel aandacht op BlootKompas!

We maken per categorie de top-3 bekend. 

SpaPuur sauna Tilburg

Dit waren de winnaars van de BlootKompas! Awards 2020

Accommodatie van het Jaar

Camping van het Jaar

Sauna van het Jaar

Lavinia Naturist Resort
Alicante, Spanje

Le Clos Barrat 
Sérignac, Frankrijk

Thermen Berendonck
Wijchen, Nederland

Landingspagina's
Landingspagina's
Landingspagina's

2e plaats: Casas Vera Naturista
Andalucia, Spanje
3e plaats: Finca Robusto
Alicante, Spanje

2e plaats: Aimée Porcher
Eyburie, Frankrijk
3e plaats: El Zorro
Murcia, Spanje

In de categorie ‘sauna’ was Thermen Berendonck de enige met voldoende reviews in 2019 om kans te maken op een award. Daarom is in deze categorie maar één winnaar uitgeroepen.

FAQ

Meest gestelde vragen

Heb jij al een review achtergelaten op BlootKompas!? Doe dat dan nu want we hebben een héle gave review & win actie! We verloten 3x een wellnesspakket (badjas en hamamdoek) en 15 cadeaubonnen van € 20,- te besteden in onze webshop!

 • Zo maakt jouw review kans:
 • Je schrijft begrijpelijk en in helder Nederlands.
 • Je onderbouwt je mening met feiten.
 • Je beschrijft helder en objectief de plus- en minpunten.
 • Het is duidelijk wanneer en in welke samenstelling je de locaties hebt bezocht.

Ga dus snel naar www.BlootKompas.nl om je favoriete locaties te beoordelen. Succes!

Alle blootlocaties die meer dan 15 beoordelingen hebben gekregen (accommodaties: 10 beoordelingen), doen mee aan de verkiezing. De titels worden uitgeroepen voor de locatietypes camping, verenigingsterrein, naaktstrand,  accommodaties en sauna’s. De reviews geplaatst in de periode van 1 januari 2020 tot 31 maart 2021 tellen mee voor de verkiezing.  De locatie met de hoogste beoordeling en minimaal vijftien reviews (of 10 voor accommodaties) in 2020 wint de verkiezingen.

Via het aanmeldformulier geef je eenvoudig de informatie en kenmerken van jouw blootlocatie aan ons door. Doorloop het hele formulier. Na het invullen ontvang je een bevestigingsmail.

Voor iedere blootloocatie die je bezocht hebt kun je één review achterlaten. Uiteraard kun je wel meerdere locaties beoordelen. Graag zelfs! Zo maken we samen van BlootKompas! de meest complete locatievinder voor naaktrecreatie. 

Info voor blootlocaties

Ben jij de eigenaar van een blootlocatie? Dan is een BlootKompas! Award een prijs die je als locatie écht wil winnen. Bekijk hier meer informatie voor blootlocaties.

BlootKompas! Awards 2021 voor locaties

BlootKompas! Awards 2021

Landingspagina's
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
De stemperiode is voorbij. Binnenkort maken we de winnaars bekend!

We belonen de bestbeoordeelde campings, verenigingsterreinen, naaktstranden, sauna’s en accommodaties van blootkompas.nl met een BlootKompas! Award. Een prijs die je als locatie écht wil winnen.

Prijzenpakket BlootKompas! Awards

Titel ‘Camping, Verenigingsterrein, Naaktstrand, Sauna of Accommodatie van het Jaar 2021’

We maken de Awardwinnaars bekend in de week van de Vakantiebeurs 2021 (8 tot en met 11 april).

Gratis publiciteit in de media

BlootKompas! stuurt persberichten over de winnaars naar landelijke en lokale media.

Online én offline gratis exposure

De winnaars worden vermeld in de BlootKompas! nieuwsbrief, op onze social mediakanalen, een artikel op onze websites en in onze magazines BlootGewoon! en UIT!.

Een gratis advertentiepakket

Winnaars ontvangen een gratis advertentiepakket, waaronder een BlootKompas! DeLuxe-account en een jaar lang vermelding op de homepage van BlootKompas!.

Uitgelichte vermelding op BlootKompas!

Op de website van BlootKompas! krijgt je locatie een embleem zodat je herkenbaar bent als winnaar. Ook krijg je in 2021 een vaste plek op de homepage van BlootKompas!.

Landingspagina's

Koert-Jan doet oproep aan reviewers!

BlootKompas! is de locatievinder van NFN Open & Bloot

Locaties die een review krijgen komen direct op de homepage! Hoe meer reviews hoe meer jouw locatie in beeld is.

Zet jouw blootlocatie in de schijnwerpers!

Wil jij laten zien hoe gaaf, bijzonder of uniek jouw favoriete blootlocatie is? Pak dan het podium en doe mee aan de BlootKompas! Awards 2021! Win naast de titel ‘Camping, Verenigingsterrein, Naaktstrand, Sauna of Accommodatie van het Jaar 2021’, een gratis advertentiepakket, een jaar vermelding op de voorpagina van BlootKompas! En maak gebruik van alle media-aandacht om je blootlocatie in de schijnwerpers te zetten. Ook als je niet wint, heb je jouw locatie onder de aandacht gebracht!

Landingspagina's

Vijf categorieën

Nieuw in 2021: Naaktstand & Verenigingsterrein van het jaar!

De winnaars van 2020 vertellen:

Landingspagina's

Hoe werkt het?

Meedoen

Tot en met 31 maart 2021 kunnen gasten jouw locatie beoordelen op www.blootkompas.nl. Alle blootlocaties die meer dan 15 beoordelingen (uitzondering: accommodaties, zij hebben genoeg aan 10 beoordelingen) hebben gekregen kunnen meedoen aan de verkiezing. De titel worden uitgeroepen voor de locatietypes camping, verenigingsterrein, naaktstrand, accommodaties en sauna’s. Locaties die frauderen met het plaatsen van reviews worden uitgesloten van deelname.

Stemmen

De reviews geplaatst in de periode van 1 januari 2020 t/m 31 maart 2021 tellen mee voor de verkiezing. Maak gebruik van ons promotiemateriaal om jouw achterban te mobiliseren. De locatie met de hoogste beoordeling en minimaal vijftien reviews in deze periode wint de verkiezingen. 

Winnaars 

In de week van 8 tot en met 11 april worden de winnaars van de BlootKompas! Awards bekendgemaakt. Er zijn minimaal 15 reviews nodig om de titel te kunnen winnen. Accommodaties hebben genoeg aan 10 reviews. 

Prijzen

Naast de eervolle titel ‘Camping, Verenigingsterrein, Naaktstrand, Sauna of Accommodatie van het Jaar’ ontvangen de winnaars een advertentiepakket, uitgelichte vermelding op BlootKompas!, media-aandacht en een digitale winnaarsuitingen.

Promotiemateriaal
Gebruik promotiemateriaal om reviews te werven!

Om zoveel mogelijk beoordelingen te werven, kun je gebruik maken van gratis promotiemateriaal.

Loop je ergens tegen aan, heb je vragen over het promotiemateriaal? Neem dan contact op met het BlootKompas! team. Dat kan via info@blootkompas.nl.

We helpen je graag om het maximale uit je promotiemateriaal te halen!

Download hier het promotiepakket speciaal voor campings. 

Download hier het promotiepakket voor sauna’s.

Download hier het promotiepakket voor accommodaties.

Download hier het promotiepakket speciaal voor Verenigingsterreinen.

Download hier het promotiepakket speciaal voor Naaktstranden. 

Vraag jouw gasten altijd om een review! Download nu het gratis promotiemateriaal.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen van locaties
 • De winnaars worden door BlootKompas! vermeld op diverse kanalen.
 • Op de website van BlootKompas! krijgt je locatie een embleem zodat je herkenbaar bent als winnaar.
 • Op BlootKompas! plaatsen we alle winnaars een jaar lang op de hoofdpagina.
 • De winnaars worden vermeld in de BlootKompas! nieuwsbrief, op onze social mediakanalen, een artikel op onze websites en in onze magazines.
 • Winnaars ontvangen een gratis advertentiepakket, waaronder een BlootKompas! DeLuxe-account.
 • BlootKompas! stuurt persberichten over de winnaars naar landelijke en lokale media.

Tot en met 31 maart 2021 kunnen gasten jouw locatie beoordelen op www.blootkompas.nl. Alle blootlocaties die meer dan 15 beoordelingen hebben gekregen in de periode van 1 januari 2020 tot en met 31 maart 2021 doen mee aan de verkiezing. Accommodaties hebben genoeg aan 10 beoordelingen. De locatie met de hoogste beoordeling en minimaal vijftien reviews (of 10 bij accommodaties) wint de verkiezingen. 

Om zoveel mogelijk beoordelingen te werven, is het belangrijk dat je je gasten oproept om jouw blootlocatie te beoordelen. Dit kan bijvoorbeeld via je website, nieuwsbrief, social media of door een poster op te hangen op je locatie.

Je kunt hierbij gebruik maken van gratis promotiemateriaal.

Jazeker, het gaat er niet om wie de meeste stemmen heeft. Ook kleine locaties die in 2020 minimaal 15 reviews hebben gekregen maken kans op een BlootKompas! Award. De locatie met de hoogste beoordeling wint.

Door ons wijzigingsformlier in te vullen kun je de juiste informatie aan ons doorgeven. Wij passen dit dan zo snel mogelijk aan op BlootKompas!

Tot en met 31 maart 2021 kunnen gasten jouw locatie beoordelen op www.blootkompas.nl.