BlootKompas! Awards

BlootKompas! Awards 2020

BlootKompas! Awards 2020 logo

De winnaars van de BlootKompas! Awards 2020 zijn bekend:

Beste accommodatie

Beste camping

Beste sauna

Lavinia Naturist Resort
Alicante, Spanje

Le Clos Barrat 
Sérignac, Frankrijk

Thermen Berendonck
Wijchen, Nederland

Landingspagina's
Landingspagina's
Landingspagina's

2e plaats: Casas Vera Naturista
Andalucia, Spanje
3e plaats: Finca Robusto
Alicante, Spanje

2e plaats: Aimée Porcher
Eyburie, Frankrijk
3e plaats: El Zorro
Murcia, Spanje

In de categorie ‘sauna’ was Thermen Berendonck de enige met voldoende reviews in 2019 om kans te maken op een award. Daarom is in deze categorie maar één winnaar uitgeroepen.

Deel je ervaring!

Waarschijnlijk heb jij ook wel een paar locaties die je het liefst bezoekt. Denk aan die ene fijne sauna, leuke camping of idyllische B&B. Deel jouw ervaring ook met anderen en schrijf een review op www.blootkompas.nl. Zo help jij jouw favoriete locatie misschien wel aan zo’n felbegeerde BlootKompas! Award. 

De BlootKompas! Awards worden uitgereikt op basis van de reviews verzameld in een kalenderjaar. Schrijf je beoordeling en hiermee elke week ook nog eens kans op een retecoole BlootKompas! strandtas. 

BlootKompas! Strandtas

Drie categorieën

Hoe werkt het?

Tot en met 31 december van elk jaar kun je jouw favoriete locatie beoordelen op www.blootkompas.nl. Alle blootlocaties die meer dan 10 beoordelingen hebben gekregen, doen mee aan de verkiezing. De titels worden uitgeroepen voor de locatietypes camping, accommodaties en sauna’s. De reviews geplaatst in de periode van 1 januari tot en met 31 december tellen mee voor de verkiezing. De locatie met de hoogste beoordeling en minimaal tien reviews wint de verkiezingen. 

Op de vakantiebeurs in Utrecht worden de winnaars van BlootKompas! Awards bekendgemaakt. Naast de eervolle titel ‘Camping, Sauna of Accommodatie van het Jaar’ krijgen de locaties van de winnaars het komende jaar extra veel aandacht op BlootKompas!

SpaPuur sauna Tilburg

BlootKompas! nu al de populairste

Locatievinder BlootKompas! is net een half jaar oud en nu al de populairste blootlocatievinder van Nederland. Het is dé plek om de zoektocht naar een naaktstrand, sauna of vakantie te beginnen. Op de Vakantiebeurs in Utrecht (van 16 tot 19 januari) maken we de winnaars bekend van de allereerste BlootKompas! Awards. We belonen de bestbeoordeelde campings, sauna’s en accommodaties van www.blootkompas.nl met een BlootKompas! Award. Een prijs die je als locatie écht wil winnen. En jij – als bezoeker – kan je favoriete locatie daaraan helpen! 

Landingspagina's

FAQ

Meest gestelde vragen

Heb jij al een review achtergelaten op BlootKompas!? Doe dat dan nu want we hebben een héle gave review & win actie! Elke week kiezen onze Content Managers de beste review. De schrijver van deze review wordt beloond met een retecoole BlootKompas! strandtas! 

 • Zo maakt jouw review kans:
 • Je schrijft begrijpelijk en in helder Nederlands.
 • Je onderbouwt je mening met feiten.
 • Je beschrijft helder en objectief de plus- en minpunten.
 • Het is duidelijk wanneer en in welke samenstelling je de locaties hebt bezocht.

Ga dus snel naar www.BlootKompas.nl om je favoriete locaties te beoordelen. Succes!

Alle blootlocaties die meer dan 10 beoordelingen hebben gekregen, doen mee aan de verkiezing. De titels worden uitgeroepen voor de locatietypes camping, accommodaties en sauna’s. De reviews geplaatst in de periode van 1 januari tot 31 december 2019 tellen mee voor de verkiezing.  De locatie met de hoogste beoordeling en minimaal tien reviews in 2019 wint de verkiezingen.

Via het aanmeldformulier geef je eenvoudig de informatie en kenmerken van jouw blootlocatie aan ons door. Doorloop het hele formulier. Na het invullen ontvang je een bevestigingsmail.

Voor iedere blootloocatie die je bezocht hebt kun je één review achterlaten. Uiteraard kun je wel meerdere locaties beoordelen. Graag zelfs! Zo maken we samen van BlootKompas! de meest complete locatiezoeker. 

Info voor locaties

Ben jij de eigenaar van een blootlocatie? Dan is een BlootKompas! Award een prijs die je als locatie écht wil winnen. Bekijk hier meer informatie voor blootlocaties.

BlootKompas! Awards voor locaties

BlootKompas! Awards 2020

We belonen de bestbeoordeelde campings, sauna’s en accommodaties van www.blootkompas.nl met een BlootKompas! Award. Een prijs die je als locatie écht wil winnen.

BlootKompas! Awards 2020 logo
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
De stemperiode is voorbij. Binnenkort maken we de winnaars bekend!

Prijzenpakket BlootKompas! Awards

Titel ‘Camping, Sauna of Accommodatie van het Jaar 2020’

Op de Vakantiebeurs in Utrecht maken we de Awardwinnaars bekend.

Gratis publiciteit in de media

BlootKompas! stuurt persberichten over de winnaars naar landelijke en lokale media.

Online én offline gratis exposure

De winnaars worden vermeld in de BlootKompas! nieuwsbrief, op onze social mediakanalen, een artikel op onze websites en in onze magazines Bloot! en UIT!.

Een gratis advertentiepakket

Winnaars ontvangen een gratis advertentiepakket, waaronder een BlootKompas! DeLuxe-account en een jaar lang vermelding op de homepage van BlootKompas!.

Uitgelichte vermelding op BlootKompas!

Op de website van BlootKompas! krijgt je locatie een embleem zodat je herkenbaar bent als winnaar. Ook krijg je in 2020 een vaste plek op de homepage!.

Landingspagina's

Zet jouw blootlocatie in de schijnwerpers!

Wil jij laten zien hoe gaaf, bijzonder of uniek jouw favoriete blootlocatie is? Pak dan het podium en doe mee aan de BlootKompas! Awards 2020! Win naast de titel ‘Camping, Sauna of Accommodatie van het Jaar 2020’, een gratis advertentiepakket, een jaar vermelding op de voorpagina van BlootKompas! En maak gebruik van alle media-aandacht om je blootlocatie in de schijnwerpers te zetten.

Landingspagina's

Drie categorieën

Hoe werkt het?

Meedoen

Meedoen

Tot en met 31 december 2019 kunnen gasten jouw locatie beoordelen op www.blootkompas.nl. Alle blootlocaties die meer dan 10 beoordelingen hebben gekregen in 2019 kunnen meedoen aan de verkiezing. De titel worden uitgeroepen voor de locatietypes camping, accommodaties en sauna’s. Locaties die frauderen met het plaatsen van review worden uitgesloten van deelname.

Stemmen

De reviews geplaatst in de periode van 1 januari tot 31 december 2019 tellen mee voor de verkiezing. Maak gebruik van ons promotiemateriaal om jouw achterban te mobiliseren. De locatie met de hoogste beoordeling en minimaal tien reviews in 2019 wint de verkiezingen. 

Winnaars 

Op de vakantiebeurs in Utrecht worden de winnaars van BlootKompas! Awards bekendgemaakt. Er zijn minimaal 10 reviews nodig om de titel te kunnen winnen.

Prijzen

Naast de eervolle titel ‘Camping, Sauna of Accommodatie van het Jaar’ ontvangen de winnaars een advertentiepakket, uitgelichte vermelding op BlootKompas!, media-aandacht en een digitale winnaarsuitingen. 

Promotiemateriaal
Gebruik promotiemateriaal om reviews te werven!

Om zoveel mogelijk beoordelingen te werven, kun je gebruik maken van gratis promotiemateriaal.

Loop je ergens tegen aan, heb je vragen over het promotiemateriaal? Neem dan contact op met het BlootKompas! team. Dat kan via info@blootkompas.nl.

We helpen je graag om het maximale uit je promotiemateriaal te halen!

Download hier het promotiepakket dat we speciaal voor campings hebben samengesteld. 

Download hier het promotiepakket dat we speciaal voor sauna’s hebben samengesteld. 

Download hier het promotiepakket dat we speciaal voor Accommodaties hebben samengesteld. 

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen van locaties
 • BlootKompas! Award-winnaars worden uitgenodigd voor een uitreiking op de Vakantiebeurs.
 • De winnaars worden door BlootKompas! vermeld op diverse kanalen.
 • Op de website van BlootKompas! krijgt je locatie een embleem zodat je herkenbaar bent als winnaar.
 • Op BlootKompas! plaatsen we alle winnaars een jaar lang op de hoofdpagina.
 • De winnaars worden vermeld in de BlootKompas! nieuwsbrief, op onze social mediakanalen, een artikel op onze websites en in onze magazines.
 • Winnaars ontvangen een gratis advertentiepakket, waaronder een BlootKompas! DeLuxe-account.
 • BlootKompas! stuurt persberichten over de winnaars naar landelijke en lokale media.

Tot en met 31 december 2019 kunnen gasten jouw locatie beoordelen op www.blootkompas.nl. Alle blootlocaties die meer dan 10 beoordelingen hebben gekregen in 2019 doen mee aan de verkiezing. De locatie met de hoogste beoordeling en minimaal tien reviews in 2019 wint de verkiezingen. 

Om zoveel mogelijk beoordelingen te werven, is het belangrijk dat je je gasten oproept om jouw blootlocatie te beoordelen. Dit kan bijvoorbeeld via je website, nieuwsbrief, social media of door een poster op te hangen op je locatie. 

Je kunt hierbij gebruik maken van gratis promotiemateriaal.

Jazeker, het gaat er niet om wie de meeste stemmen heeft. Ook kleine locaties die in 2019 minimaal 10 reviews hebben gekregen maken kans op een BlootKompas! Award. De locatie met de hoogste beoordeling wint. 

Door ons wijzigingsformlier in te vullen kun je de juiste informatie aan ons doorgeven. Wij passen dit dan zo snel mogelijk aan op BlootKompas!

Tot en met 31 december 2019 kunnen gasten jouw locatie beoordelen op www.blootkompas.nl.