Blootlocaties te koop

Blootlocatie
Te Koop

Droom jij al jaren van een eigen vakantiehuis, camping, accommodatie of bed & breakfast? In dit overzicht vind je blootlocaties die te koop staan in binnen- en buitenland!

Op deze pagina vind je overzicht van locaties die te koop staan. Wil je een blootcamping of B&B overnemen of zoek je een (vakantie)huis aan de Spaanse Costa direct aan het naaktstrand? Je vindt het hier. 

TE KOOP

Naturistencamping Le Clos Barrat

Frankrijk

Eigenaren Johan & Yolanda: ‘Er is veel veranderd op Le Clos Barrat sinds onze komst in 2015 en we hebben nog veel ideeën om kamperen nog mooier en leuker te maken. Dit avontuur geeft ons de kans om veel geweldige mensen te ontmoeten en we zijn altijd ontroerd om te zien hoe deze prachtige familie elk jaar een beetje groeit.

Maar… we beseffen ook dat we stilaan tegen onze grenzen aanlopen. En omdat de toekomst van Clos Barrat erg belangrijk voor ons is, vinden wij het verstandig om nu actief op zoek te gaan naar onze opvolgers. Beseffend dat dit proces misschien lang kan duren, zullen wij met veel plezier en enthousiasme blijven werken (en investeren).’ Meer informatie? Mail naar info@leclosbarrat.fr 

TE KOOP

Sunmed woning

Spanje

Woning gelegen op enkele stappen van het naaktstrand! Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer met keuken en 2 terrassen, waarvan 1 overdekt. Op de tweede en bovenste verdieping bevinden zich de 2 slaapkamers + badkamer en nog 2 terrassen. Wordt gemeubeld verkocht en beschikt tevens over een private overdekte parking binnen het domein. Het domein beschikt over tropische tuinen met 3 zwembaden: en ruim buitenzwembad, een verwarmd binnenbad en een kinderbad.

Prijs: 179.000,00 € (niet inbegrepen notariskosten, taksen en beschrijvingskosten). Voor inlichtingen over deze woning en andere woningen op de naturistendomeinen van Vera Playa : contacteer Viviane (Nederlandstalig).

www.sunmedproperties2008.com, sunmed2008@hotmail.com, 0034670914141. Onze jarenlange ervaring staat garant voor een correcte afhandeling.

TE KOOP

Camping Creuse Nature

Frankrijk

Heb je er altijd al van gedroomd om het roer om te gooien en te gaan werken en leven op een naturistencamping? Dan is dit nu je kans! Wij, Reinier en Els, gooiden 26 jaar geleden het roer om en we hebben er geen moment spijt van gehad. Nu zijn we toe aan ons pensioen. We zoeken opvolgers die de camping bloot willen 

voortzetten, gastvrij en met zorg voor de prachtige natuur. Creuse Nature ligt op slechts 1 dagje rijden van Nederland, middenin Frankrijk in een schitterend ongerept gebied. Deze streek is booming bij Fransen, Belgen en Nederlanders. Voor meer informatie bel: 0033 677442949

TE KOOP

Vera Playa 'Monte Carlo'

Almeria - Spanje

Elke dag genieten van het blote leven onder de Spaanse zon? In Vera Playa wordt binnenkort gestart met de bouw van woningen.

Monte Carmelo
Binnenkort wordt gestart met de verkoop van een nieuw project ‘Monte Carmelo’. De ontwikkeling komt in de straat van het Vera Playa Club hotel, op de terreinen van de voormalige naturistencamping, in Vera Playa, in de provincie Almería, Spanje. Op 200 meter van het strand wordt nu het nieuwe domein ontwikkeld, met 100 vrijstaande woningen. Er is keuze uit twee verschillende type woningen, elk voorzien van een privézwembad (6m x 3m).

Twee type woningen
Het model ‘Laguna Azul’ betreft een woning met drie slaapkamers en drie badkamers, waarvan één slaapkamer op de begane grond

en de twee overige slaapkamers op de eerste verdieping. Het model ‘Estrella’ biedt drie slaapkamers en twee badkamers op de begane grond.

Beide woningen zijn voorzien van een video-intercom en een oplaadpunt voor een elektrische auto. Voor de vroege beslissers is het nog mogelijk om te kiezen voor de bouw van een kelder van ongeveer 90 m2 (meerprijs).

Voor wat betreft het model Laguna Azul kan de bouw van een kelder van 60m2 voor een meerprijs van € 40.000,- en voor het model Estrella heb je de mogelijkheid voor een kelder van 90m2 voor de prijs van € 60.000,- (excl. belasting). Bel voor meer informatie: 0034 – 670 91 4141 of kijk op de website van Sunmed.

Vera Playa Spanje

TE KOOP

Naturistencamping De Kikker

Hall - Gelderland - Nederland

Naturistencamping De Kikker heeft 70 ruime kampeerplaatsen, verdeeld over drie velden met elk een eigen karakter. Op het bijna drie hectare grote terrein is overal snel internet beschikbaar. Het sanitair is modern en luxe ingericht. Dichtbij het buitenzwembad ligt de nieuwe saunaruimte. De elektriciteitsvoorziening van de camping is volledig energieneutraal.

Ligging De Kikker
Naturistencamping ‘De Kikker’ ligt tussen de Veluwezoom, nabij de prachtige natuur van de Loenermark, de Posbank en de IJsselvallei. De Hanzesteden Zutphen, Deventer, Doesburg en Bronckhorst zijn op fietsafstand bereikbaar. De camping is

populair bij vele gasten, met  een bezetting van ruim boven de 90%.

Opvolging gezocht
De eigenaren, Ineke en Arie, voelen zich nog niet oud, maar de jaren beginnen wel te tellen. Zij zijn daarom op zoek naar nieuwe eigenaren, die De Kikker als naturistencamping willen voortzetten. Droom je van je eigen naturistencamping in een prachtige omgeving? Stuur dan een mail naar info@campingdekikker.nl voor een vrijblijvende kennismaking en kom meer te weten over het warme kikkergevoel.

Naturistencamping De Kikker zoekt nieuwe eigenaars
Naturistencamping De Kikker Hall BlootKompas!

TE KOOP

Jouw locatie hier?

In binnen- of buitenland

BlootKompas! Awards 2022

BlootKompas! Awards 2022

De BlootKompas! Awards geven erkenning aan de best gewaardeerde blootlocaties in vijf categorieën: camping, accommodatie, sauna, verenigingsterrein en naaktstrand. 
Van 7 tot en met 11 april 2022 maken we iedere dag om 12.00 uur een BlootKompas! Award -winnaar bekend.

Vijf categorieën

De BlootKompas! Awards worden uitgereikt in vijf categorieën. 
Wie gaan er in 2022 met een felbegeerde BlootKompas! Award vandoor?

Camping van het Jaar 2022

Accommodatie van het Jaar 2022

Sauna van het Jaar 2022

verenigingsterrein van het Jaar 2022

naaktstrand van het Jaar 2022

word ook lid van NFN open & Bloot

NFN Open & Bloot logo

Draag je naaktrecreatie ook een warm hart toe? Word dan lid van NFN Open & Bloot. 

Over BlootKompas!

Locatievinder BlootKompas! van NFN Open & Bloot is net anderhalf jaar oud en nu al de populairste blootlocatievinder van Nederland. Met meer dan 1.850 blootlocaties wereldwijd is het dé plek om de zoektocht naar een naaktstrand, sauna of vakantie te beginnen. We belonen van 7 t/m 11 april 2022 de bestbeoordeelde campings, verenigingsterreinen, naaktstranden, sauna’s en accommodaties van www.blootkompas.nl jaarlijks met een BlootKompas! Award.

Bezoekers konden tot 1 april reviews insturen en zo hun favoriete locatie aan een BlootKompas! Award helpen. Met deze review help je niet alleen de locatie, maar ook andere naaktrecreanten in hun locatiezoektocht! Blijf dus zeker reviewen!

blootkompas-kompas.jpg

de winnaars van de
BlootKompas! Awards 2021

naaktstrand

van het Jaar 2021

Naaktstrand Engelermeer Den Bosch

Naaktstrand Engelermeer

de winnaars van de
BlootKompas! Awards 2020

Sauna

van het Jaar 2020

Thermen Berendonck
Wijchen, Nederland

thermen-berendonck-2-1024x676

In de categorie ‘sauna’ was Thermen Berendonck de enige met voldoende reviews om kans te maken op een award. Daarom is in deze categorie maar één winnaar uitgeroepen.

FAQ

Meest gestelde vragen

Heb jij al een review achtergelaten op BlootKompas!? Doe dat dan nu want je maakt kans op  cadeaubonnen van € 20,- te besteden in onze webshop!

 • Zo maakt jouw review kans:
 • Je schrijft begrijpelijk en in helder Nederlands.
 • Je onderbouwt je mening met feiten.
 • Je beschrijft helder en objectief de plus- en minpunten.
 • Het is duidelijk wanneer en in welke samenstelling je de locaties hebt bezocht.

Ga dus snel naar www.BlootKompas.nl om je favoriete locaties te beoordelen. Succes!

Alle blootlocaties die meer dan 15 beoordelingen hebben gekregen (accommodaties, sauna´s en naaktstranden: 10 beoordelingen), doen mee aan de verkiezing. De titels worden uitgeroepen voor de locatietypes camping, verenigingsterrein, naaktstrand, accommodaties en sauna’s. De reviews geplaatst in de periode van 1 april 2021 tot 31 maart 2022 tellen mee voor de verkiezing. De locatie met de hoogste beoordeling en minimaal vijftien reviews (of 10 voor accommodaties) in 2022 wint de verkiezingen.

Tot en met 31 maart 2022 kun je jouw favoriete locatie beoordelen op www.blootkompas.nl.

Reviews die later geplaatst worden tellen alvast mee voor de verkiezing van 2023! En vergeet niet, je helpt anderen door regelmatig een review te plaatsen over de door jou bezochte blootlocaties.

Via het aanmeldformulier geef je eenvoudig de informatie en kenmerken van jouw blootlocatie aan ons door. Doorloop het hele formulier. Na het invullen ontvang je een bevestigingsmail.

Voor iedere blootloocatie die je bezocht hebt kun je één review achterlaten. Uiteraard kun je wel meerdere locaties beoordelen. Graag zelfs! Zo maken we samen van BlootKompas! de meest complete locatievinder voor naaktrecreatie. 

Info voor blootlocaties

Ben jij de eigenaar van een blootlocatie? Dan is een BlootKompas! Award een prijs die je als locatie écht wil winnen. Bekijk hier meer informatie voor blootlocaties.

BlootKompas! Awards 2022 voor locaties

BlootKompas! Awards 2022

Landingspagina's

We belonen de bestbeoordeelde campings, verenigingsterreinen, naaktstranden, sauna’s en accommodaties van blootkompas.nl met een BlootKompas! Award. Een prijs die je als locatie écht wil winnen.

Prijzenpakket BlootKompas! Awards

Titel ‘Camping, Verenigingsterrein, Naaktstrand, Sauna of Accommodatie van het Jaar 2022’

We maken de Awardwinnaars bekend in de week van 7 tot en met 11 april dagelijks om 12.00 uur.

Gratis publiciteit in de media

BlootKompas! stuurt persberichten over de winnaars naar landelijke en lokale media.

Online én offline gratis exposure

De winnaars worden vermeld in de BlootKompas! nieuwsbrief, op onze social mediakanalen, een artikel op onze websites en in onze magazines BlootGewoon! en UIT!.

Een gratis advertentiepakket

Winnaars ontvangen een gratis advertentiepakket, waaronder een BlootKompas! DeLuxe-account en een jaar lang vermelding op de homepage van BlootKompas!.

Uitgelichte vermelding op BlootKompas!

Op de website van BlootKompas! krijgt je locatie een embleem zodat je herkenbaar bent als winnaar. Ook krijg je in 2022 een vaste plek op de homepage van BlootKompas!.

Onze oproep aan reviewers!

BlootKompas! is de locatievinder van NFN Open & Bloot

Locaties die een review krijgen komen direct op de homepage! Hoe meer reviews hoe meer jouw locatie in beeld is.

Zet jouw blootlocatie in de schijnwerpers!

Wil jij laten zien hoe gaaf, bijzonder of uniek jouw favoriete blootlocatie is? Pak dan het podium en doe mee aan de BlootKompas! Awards 2022! Win naast de titel ‘Camping, Verenigingsterrein, Naaktstrand, Sauna of Accommodatie van het Jaar 2022’, een gratis advertentiepakket, een jaar vermelding op de voorpagina van BlootKompas! En maak gebruik van alle media-aandacht om je blootlocatie in de schijnwerpers te zetten. Ook als je niet wint, heb je jouw locatie onder de aandacht gebracht!

Landingspagina's

Vijf categorieën

Wie gaan er in 2022 met een felbegeerde BlootKompas! Award vandoor?

De winnaars van 2020 vertellen:

Hoe werkt het?

Meedoen

Tot en met 31 maart 2022 kunnen gasten jouw locatie beoordelen op www.blootkompas.nl. Alle blootlocaties die meer dan 15 beoordelingen (accommodaties, sauna’s en naaktstranden hebben genoeg aan 10 beoordelingen) hebben gekregen kunnen meedoen aan de verkiezing. De titel worden uitgeroepen voor de locatietypes camping, verenigingsterrein, naaktstrand, accommodaties en sauna’s. Locaties die frauderen met het plaatsen van reviews worden uitgesloten van deelname.

Stemmen

De reviews geplaatst in de periode van 1 april 2021 t/m 31 maart 2022 tellen mee voor de verkiezing. Maak gebruik van ons promotiemateriaal om jouw achterban te mobiliseren. De locatie met de hoogste beoordeling en minimaal vijftien reviews in deze periode wint de verkiezingen. 

Winnaars 

In de week van 7 tot en met 11 april 2022 worden de winnaars van de BlootKompas! Awards bekendgemaakt. Er zijn minimaal 15 reviews nodig om de titel te kunnen winnen. Accommodaties, sauna’s en naaktstranden hebben genoeg aan 10 reviews. 

Prijzen

Naast de eervolle titel ‘Camping, Verenigingsterrein, Naaktstrand, Sauna of Accommodatie van het Jaar’ ontvangen de winnaars een advertentiepakket, uitgelichte vermelding op BlootKompas!, media-aandacht en een digitale winnaarsuitingen.

Promotiemateriaal
Gebruik promotiemateriaal om reviews te werven!

Om zoveel mogelijk beoordelingen te werven, kun je gebruik maken van gratis promotiemateriaal.

Loop je ergens tegen aan, heb je vragen over het promotiemateriaal? Neem dan contact op met het BlootKompas! team. Dat kan via info@blootkompas.nl.

We helpen je graag om het maximale uit je promotiemateriaal te halen!

Download hier het promotiepakket speciaal voor campings. 

Download hier het promotiepakket voor sauna’s.

Download hier het promotiepakket voor accommodaties.

Download hier het promotiepakket speciaal voor Verenigingsterreinen.

Download hier het promotiepakket speciaal voor Naaktstranden. 

Vraag jouw gasten altijd om een review! Download nu het gratis promotiemateriaal.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen van locaties
 • De winnaars worden door BlootKompas! vermeld op diverse kanalen.
 • Op de website van BlootKompas! krijgt je locatie een embleem zodat je herkenbaar bent als winnaar.
 • Op BlootKompas! plaatsen we alle winnaars een jaar lang op de hoofdpagina.
 • De winnaars worden vermeld in de BlootKompas! nieuwsbrief, op onze social mediakanalen, een artikel op onze websites en in onze magazines.
 • Winnaars ontvangen een gratis advertentiepakket, waaronder een BlootKompas! DeLuxe-account.
 • BlootKompas! stuurt persberichten over de winnaars naar landelijke en lokale media.

Tot en met 31 maart 2022 kunnen gasten jouw locatie beoordelen op www.blootkompas.nl. Alle blootlocaties die meer dan 15 beoordelingen hebben gekregen in de periode van 1 april 2021 tot en met 31 maart 2022 doen mee aan de verkiezing. Accommodaties, sauna’s en naaktstranden hebben genoeg aan 10 beoordelingen. De locatie met de hoogste beoordeling en minimaal vijftien reviews (of 10 bij accommodaties) wint de verkiezingen. 

Om zoveel mogelijk beoordelingen te werven, is het belangrijk dat je je gasten oproept om jouw blootlocatie te beoordelen. Dit kan bijvoorbeeld via je website, nieuwsbrief en social media. 

Je kunt hierbij gebruik maken van gratis promotiemateriaal.

Jazeker, het gaat er niet om wie de meeste stemmen heeft. Ook kleine locaties die in 2021 minimaal 15 reviews hebben gekregen maken kans op een BlootKompas! Award. De locatie met de hoogste beoordeling wint.

Door ons wijzigingsformulier in te vullen kun je de juiste informatie aan ons doorgeven. Wij passen dit dan zo snel mogelijk aan op BlootKompas!

Tot en met 31 maart 2022 kunnen gasten jouw locatie beoordelen op www.blootkompas.nl.